Τρίκαλα: Θρίλερ με άνδρα που βρέθηκε νεκρός και δεμένος χειροπόδαρα σε διαμέρισμα
Ο άνδρας έμενε μαζί με τον αδερφό του
Ένα θρίλερ εξελίσσεται τις τελευταίες ώρες στα Τρίκαλα μετά τον εντοπισμό, τα ξημερώματα της Πέμπτης, ενός νεκρού άνδρα στο διαμέρισμά του στο κέντρο της πόλης.
Σύμφωνα με πληροφορίες του trikalavoice.gr ο άντρας βρέθηκε νεκρός στο διαμέρισμά του στην οδό Ασπροποτάμου. Κατά τις ίδιες πληροφορίες οι αστυνομικοί που μπήκαν στο διαμέρισμα βρήκαν τον νεκρό άνδρα δεμένο χειροπόδαρα.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι αρχικά δεν εντοπίστηκαν σημάδια πάλης. Πληροφορίες που μετέδωσε το trikalanews.gr αναφέρουν πως πρόκειται για άτομο το οποίο φρόντιζε τον αδελφό του ο οποίος αντιμετωπίζει ψυχιατρικά προβλήματα και είναι αυτός που τον βρήκε νεκρό.
Στο ηφαιστειακό κόσμημα του Αιγαίου, συνεχίστηκε το τριήμερο 29-31 Μαΐου το φετινό (2026) πρόγραμμα Plastic Free Greece, καταγράφοντας μια εντυπωσιακή συγκομιδή απορριμμάτων που ξεπέρασε τα 420 κιλά.
Σε μια βραδιά υψηλού συμβολισμού στην καρδιά της Αθήνας, με φόντο τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης, ο Παναθηναϊκός παρουσίασε τις νέες εμφανίσεις του για τη σεζόν 2026/27, εγκαινιάζοντας επισήμως παράλληλα και τη νέα στρατηγική συνεργασία του με τη Superbet, η οποία αποτελεί τον Μεγάλο Χορηγό της ομάδας