Ανθρωποκυνηγητό έχουν εξαπολύσει οι αστυνομικοί του τμήματος Ξυλοκάστρου για τον εντοπισμό και την σύλληψη ενός Αλβανού που προκάλεσε αιματηρό επεισόδιο σε ένα κατάστημα εστίασης στο Δερβένι Κορινθίας, το μεσημέρι της Δευτέρας, τραυματίζοντας σοβαρά με μαχαίρι έναν ομοεθνή του με τον οποίο διαπληκτίστηκε.
Όλα ξεκίνησαν όταν ο ένας από τους εμπλεκόμενους σχολίασε αρνητικά την αδελφή του άλλου που εργάζεται στο συγκεκριμένο κατάστημα και αμέσως ξέσπασε άγριος καυγάς. Οι δυο αλλοδαποί ήρθαν στα χέρια και ο ένας έβγαλε μαχαίρι, με το οποίο τραυμάτισε τον άλλον στην πλάτη. Στη συνέχεια, ο δράστης τράπηκε σε φυγή και δεν εντοπίστηκε, παρά τις αναζητήσεις που ξεκίνησαν άμεσα.
Το θύμα μεταφέρθηκε αιμόφυρτο με Ι.Χ αυτοκίνητο στο Κέντρο Υγείας Ξυλοκάστρου, όπου όμως οι γιατροί διαπίστωσαν ότι το τραύμα στην πλάτη του ήταν βαθύ και αποφάσισαν την διακομιδή του με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου, στο οποίο παραμένει για νοσηλεία χωρίς να διατρέχει κίνδυνο η ζωή του.
Πώς η τεχνητή νοημοσύνη θα μας πάρει πρώτα το βαρετό, μετά ότι είναι «ρουτίνα» και στο τέλος την ίδια την ανάγκη για δουλειά και γιατί αυτό μπορεί να είναι το καλύτερο πράγμα που μας συνέβη εδώ και χιλιάδες χρόνια. Ή μήπως όχι;
Μια πρωτοβουλία του καφέ NESCAFÉ® φέρνει παιδιά της ΚΥΔΩΝ Special Team και παιδιά εργαζομένων της Nestlé στο ίδιο γήπεδο, δείχνοντας στην πράξη ότι ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργεί χώρο για όλους.
Μέσα από τη σειρά «Πετυχαίνουμε μαζί 2026: Success Stories», τα METRO Cash & Carry δίνουν τον λόγο στους ανθρώπους του κλάδου Ho.Re.Ca. για να μιλήσουν για τις επιχειρήσεις τους, τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν και τις συνεργασίες που συμβάλλουν στην εξέλιξή τους.