Την τελευταία της πνοή άφησε στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο Ηρακλείου μία 59χρονη γυναίκα από το Τυμπάκι του Δήμου Φαιστού, την ώρα που ολοκλήρωνε εξέταση στο PET SCAN του Τμήματος Πυρηνικής Ιατρικής.
Μόλις αντιλήφθηκαν οι γιατροί τι συμβαίνει, επικοινώνησαν αμέσως με την εφημερεύουσα και στο τμήμα έτρεξε αναισθησιολόγος, ενώ έγινε προσπάθεια να την ανατάξουν, χωρίς όμως αποτέλεσμα.
Σύμφωνα με το ekriti, μετά τον θάνατο της γυναίκας, η οποία να σημειωθεί είχε πολύ επιβαρυμένη υγεία ,για τον οποίο όπως λένε οι πληροφορίες δεν παραγγέλθηκε νεκροψία, κινητοποιήθηκε ο μηχανισμός του νοσοκομείου για να μεταφερθούν στο τμήμα απινιδωτής, μόνιτορ, πιεσόμετρα, οξύμετρα, που δεν υπήρχαν, παρά το γεγονός ότι έχουν ζητηθεί εγγράφως από την διεύθυνση του τμήματος από τον Ιανουάριο του 2023.
Καθηλωτικές εμπειρίες σε έναν εμβληματικό προορισμό που φέρνουν τους ανθρώπους πιο κοντά και επαναπροσδιορίζουν τον τρόπο με τον οποίο βιώνουν την ψυχαγωγία και την απόλαυση, έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τα μέλη της κοινότητας του Ploom*.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς