Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη ο 55χρονος που απείλησε ανήλικο με μαχαίρι και «ταμπουρώθηκε» σε διαμέρισμα
Ο δράστης ο οποίος για περίπου τέσσερις ώρες αρνούνταν κατηγορηματικά να παραδοθεί, ήταν διαρκώς στο μπαλόνι του διαμερίσματος και εξύβριζε τους αστυνομικούς αλλά και τους περαστικούς
Με εντολή εισαγγελέα οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν έφοδο στο ημιόροφο διαμέρισμα που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Σωκράτους με Στρατηγού Μακρυγιάννη και πέρασαν χειροπέδες τόσο στον άνδρα όσο και στη 43χρονη γυναίκα που βρισκόταν μαζί του.
Δείτε βίντεο από το σημείο:
Ο δράστης ο οποίος για περίπου τέσσερις ώρες αρνούνταν κατηγορηματικά να παραδοθεί, ήταν διαρκώς στο μπαλόνι του διαμερίσματος και εξύβριζε τους αστυνομικούς αλλά και τους περαστικούς.
Δείτε φωτογραφίες
Το σπίτι είχαν περικυκλώσει αστυνομικές δυνάμεις ενώ στο σημείο μετέβη και διαπραγματευτής της ΕΛ.ΑΣ. που σε όλη τη διάρκεια του περιστατικού επικοινωνούσε με τον άντρα, μέχρι τελικά οι αστυνομικοί της ΟΠΚΕ να μπουν στο διαμέρισμα και να του περάσουν χειροπέδες.
Το 1981, μια ελληνική εταιρεία αποφάσισε να μπει σε έναν χώρο που μέχρι τότε ανήκε σχεδόν αποκλειστικά στις εισαγωγές προϊόντων από το εξωτερικό. Πρόθεσή της να δημιουργήσει μια 100% ελληνική πρόταση, βασισμένη στην άριστη ποιότητα, τη μοναδικότητα και την καινοτομία. Αυτή ήταν η αρχή της ΜΕΓΑ.
Η επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς προστατεύει το ζευγάρι από την οικονομική ασφυξία.