Λευκάδα: «Τον έδεσαν με ένα σωσίβιο αλλά έφυγε ξανά μέσα, δεν μπορούσαν να τον βγάλουν», αυτόπτης μάρτυρας για την τραγωδία με τον 50χρονο

Λευκάδα: «Τον έδεσαν με ένα σωσίβιο αλλά έφυγε ξανά μέσα, δεν μπορούσαν να τον βγάλουν», αυτόπτης μάρτυρας για την τραγωδία με τον 50χρονο

«Επί 1,5 ώρα ήταν ένας άνθρωπος μέσα στη θάλασσα πνιγμένος γιατί δεν μπορούσαν να τον σώσουν και τον παρέσυραν τα κύματα συνεχώς»

lefkada
Τις εικόνες που είδε να εκτυλίσσονται μπροστά στα μάτια της με τον 50χρονο Ρουμάνο που έχασε τη ζωή του στην παραλία Κάθισμα της Λευκάδας όταν παρασύρθηκε από τα τεράστια κύματα, περιέγραψε αυτόπτης μάρτυρας στο MEGA.

Όπως είπε η κυρία Κατερίνα Τσιαντή για ό,τι συνέβη το Σάββατο «όταν φτάσαμε τα κύματα δεν ήταν τεράστια. Κατέβηκα με τα παιδιά μου στην παραλία αλλά μας ειδοποίησαν από την ταβέρνα που καθόμασταν ότι καλύτερα να ανέβουμε πάνω γιατί τέτοιες μέρες η θάλασσα φαίνεται επικίνδυνη».

«Όταν είδαμε το γεγονός, τον άνθρωπο μέσα στη θάλασσα να πνίγεται, οι ναυαγοσώστες να τον αρπάζουν. Έσωσαν τη γυναίκα του, τον έδεσαν με ένα σωσίβιο αλλά ο άνθρωπος ξανά έφυγε μέσα, δεν μπορούσαν να τον βγάλουν» συνέχισε την περιγραφή της η αυτόπτης μάρτυρας.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-ctgb3ifubvf5)


Σύμφωνα με την ίδια «η παραλία είχε τρεις ναυαγοσώστες που αγωνίστηκαν με αυτοθυσία, να μπαίνουν στα κύματα. Οι ναυαγοσώστες έλεγαν στον κόσμο να μη μπαίνει στη θάλασσα αλλά δεν έρχονταν και στον καθένα ξεχωριστά. Εκείνη την ώρα δεν υπήρχαν άτομα άλλα μέσα στη θάλασσα, έπαιζαν έξω μόνο με τα κύματα. Όταν κόπαζε, κάποιος έμπαινε αλλά γενικά όχι δεν υπήρχαν άνθρωποι που κολυμπούσαν. Ο άνθρωπος έκανε την απερισκεψία και βρέθηκε μέσα στη θάλασσα. Οι ναυαγοσώστες δεν είχαν τα μέσα να τον σώσουν».

Κατά την περιγραφή της κυρίας Τσιαντή «επί 1,5 ώρα ήταν ένας άνθρωπος μέσα στη θάλασσα πνιγμένος γιατί δεν μπορούσαν να τον σώσουν και τον παρέσυραν τα κύματα συνεχώς. Δεν είχαν ένα τζετ σκι, ένα φουσκωτό κάτι. Παίρναμε τηλέφωνο την αστυνομία, να καλέσει το Λιμενικό να έρθει. Θα μπορούσαν εκείνοι να τον προσεγγίσουν με ένα φουσκωτό. Τον βλέπαμε στα 10-20 μέτρα».

Όσον αφορά, δε, το βίντεο με τη στιγμή που βγάζουν τον 50χρονο από το νερό η κυρία Τσιαντή είπε ότι «είναι στην αρχή που του έβαλαν το σωσίβιο. Ήταν πολύς ο κόσμος δεν είδαμε ακριβώς τι έκανε το ζευγάρι προηγουμένως».

Πνιγμός λουόμενου στο Κάθισμα: Οι προσπάθειες των ναυαγοσωστών να ανασύρουν την σορό
Κλείσιμο



Ειδήσεις σήμερα

Θρίλερ στην Κω: Τι προβληματίζει τις Αρχές για το σημείο που βρέθηκε νεκρή η Αναστάζια

Επιστρέφει από σήμερα το καλοκαίρι - Άνοδος της θερμοκρασίας, περιορισμός της αστάθειας

Survivor All Star: Η μεγάλη ψηφοφορία των δημοφιλέστερων και οι νέες ομάδες - Δείτε βίντεο

----------------

Εκλογές 2023

Οδηγός εκλογών 2023: Πώς ψηφίζω - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση
 
Εκλογές 2023: Όλες οι ειδήσεις για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση, τον προεκλογικό αγώνα των κομμάτων, τις δημοσκοπήσεις, τα αποτελέσματα των εκλογών, τα exit polls.
 
Αποτελέσματα εκλογών 2023: Δείτε LIVE μέσω διαδραστικού χάρτη όλα τα αποτελέσματα της επικράτειας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης