Ομόνοια: Προκλητικός ο 63χρονος παιδόφιλος - «Οι ανήλικες με κάλεσαν πρώτες, να έρθει ο Μίχος να μου πει αν με αναγνωρίζει»

Ομόνοια: Προκλητικός ο 63χρονος παιδόφιλος - «Οι ανήλικες με κάλεσαν πρώτες, να έρθει ο Μίχος να μου πει αν με αναγνωρίζει»

Υποστήριξε πως δεν έχει καμία σχέση με την υπόθεση του Κολωνού ενώ για  τη σύλληψη το 1998 για βιασμό, ισχυρίστηκε πως η αγγελία που είχε βάλει ήταν για ερωτική σχέση

omonia
Προκαλεί ο 63χρονος παιδόφιλος που συνελήφθη στην Ομόνοια για χυδαία μηνύματα που έστειλε σε 14χρονη, υποστηρίζοντας ότι «δεν επεδίωξα εγώ επαφή με τα ανήλικα αλλά εκείνες μαζί μου».

Σχετικά με την υπόθεση των αισχρών μηνυμάτων σε ανήλικη, είπε μιλώντας στον Alpha και την εκπομπή Tlive: «Είδα μια αναπάντητη. Ήμουν σε διακοπές στη Ζάκυνθο εκείνη την ημέρα. Κάτι μου έλεγαν για ερωτικά. Και έλεγα ''ποιες είναι αυτές;''. Νευρίασα κάποια στιγμή και είπα ό,τι είπα από τα νεύρα μου. Λέω τι είναι αυτές που με παίρνουν τηλέφωνο; Από τα νεύρα μου έστειλα τις φωτογραφίες. Δεν επεδίωξα εγώ επικοινωνία με τα ανήλικα, αυτές επεδίωξαν με εμένα. Όταν πήρα πίσω, δεν ήξερα πως αυτά τα κορίτσια είναι ανήλικα. Δεν άκουγα καλά τη φωνή τους» ενώ για το ερωτικό ραντεβού που κανονίστηκε, υποστήριξε ότι  «πήγα να συναντήσω τους γονείς της για να ζητήσω συγγνώμη από κοντά. Μου είπαν ''έχεις στείλει μηνύματα σε ανήλικο''».

Σχετικά με την υπόθεση του 1998 και τη σύλληψή του για βιασμό, ισχυρίστηκε ότι η αγγελία που είχε βάλει, δεν ήταν για μπέιμπι σίτερ. «Ποτέ δεν ζήτησα μπέιμπι σίτερ. Είχα βάλει αγγελία για ερωτική σχέση. Και κάναμε ερωτική σχέση. Και μετά επειδή δεν είχε λεφτά, μου λέει ''έχεις να μου δώσεις λεφτά για ταξί;'' και εγώ επειδή είχα λίγα λεφτά πάνω μου γιατί κινούμαι με κάρτες, μου είπε ''θα σε φτιάξω εγώ''.

Επίσης, απάντησε για την υπόθεση βιασμού της 12χρονης από τον Κολωνό και δήλωσε: «Δεν έχω καμία σχέση με τη 12χρονη του Κολωνού, να δούμε αυτή τι έχει αναγνωρίσει από εμένα. Εγώ δεν την εκμεταλλεύτηκα καθόλου. Ας έρθει ο Μίχος, που είναι ο αρχηγός, να με αναγνωρίσει. Όχι δεν τον ξέρω. Αυτός ας έρθει να μου πει εμένα αν με αναγνωρίζει», προσθέτοντας πως «με όσες έχω πάει είναι πάνω από 20-25 ετών, δεν έχω πάει με μικρές γυναίκες».

Δείτε το βίντεο με όσα δήλωσε ο παιδόφιλος:

Κλείσιμο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ctd8sy0en9eh)


Πήρε προθεσμία να απολογηθεί

Υπενθυμίζεται ότι για την ερχόμενη Δευτέρα στις 12 το μεσημέρι αναβλήθηκε η δίκη του 63χρονου παιδόφιλου, ο οποίος και συνελήφθη στο Κιάτο για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών.

Η πρώτη φορά που συνελήφθη, ήταν το Σάββατο (10/6), κατηγορούμενος για προσέλκυση παιδιών για γενετήσιους λόγους και προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και αφέθηκε ελεύθερος. 

Ωστόσο, συνελήφθη εκ νέου στο σπίτι του στο Κιάτο το βράδυ της Τρίτης (13/6) ενώ πήγε να δει τη μητέρα του, όταν αστυνομικοί πραγματοποίησαν κατ' οίκον έρευνα παρουσία δικαστικού λειτουργού και εντόπισαν στην κατοχή του ναρκωτικά χάπια.

Ειδήσεις σήμερα:

Θεσσαλονίκη: Στη δημοσιότητα τα στοιχεία 19 μελών κυκλώματος που εξαπατούσε εταιρείες με όφελος 2,5 εκατ. ευρώ

Εκλογές 2023 - Μητσοτάκης στο Reuters: Πρώτος μας στόχος είναι να αποκτήσουμε επενδυτική βαθμίδα

Το τελευταίο αντίο: Συγγενείς, φίλοι και καλλιτέχνες αποχαιρετούν τον Γιάννη Μαρκόπουλο

----------------

Εκλογές 2023

Οδηγός εκλογών 2023: Πώς ψηφίζω - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση
 
Εκλογές 2023: 
Όλες οι ειδήσεις για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση, τον προεκλογικό αγώνα των κομμάτων, τις δημοσκοπήσεις, τα αποτελέσματα των εκλογών, τα exit polls.
 
Αποτελέσματα εκλογών 2023: 
Δείτε LIVE μέσω διαδραστικού χάρτη όλα τα αποτελέσματα της επικράτειας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης