Σταύρος Μπαλάσκας: Συγκλονίζει για το τροχαίο που είχε - «Έπαψα να έχω δεξί χέρι, ήταν ένα κρεμασμένο κομμάτι κρέας πάνω μου»

Σταύρος Μπαλάσκας: Συγκλονίζει για το τροχαίο που είχε - «Έπαψα να έχω δεξί χέρι, ήταν ένα κρεμασμένο κομμάτι κρέας πάνω μου»

Θέλησε να ευχαριστήσει το ιατρικό προσωπικό του νοσοκομείου για την εξαιρετική του περίθαλψη

mpalaskas
Σε τροχαίο ενεπλάκη ο συνδικαλιστής της Ελληνικής Αστυνομίας Σταύρος Μπαλάσκας, με αποτέλεσμα να οδηγηθεί στο χειρουργείο.

Ο ίδιος ανέβασε μια φωτογραφία στo Facebook ενώ λίγο αργότερα έκανε δηλώσεις σε τηλεοπτική εκπομπή για το πώς συνέβη το σοβαρό τροχαίο που είχε με τη μηχανή του κοντά στο ΚΑΤ. Ο συνδικαλιστής της Ελληνικής Αστυνομίας έχασε τον έλεγχο της μηχανής στην προσπάθειά του να αποφύγει τη σύγκρουση με διερχόμενο ΙΧ, που είχε παραβιάσει τον κόκκινο φωτεινό σηματοδότη.

«Μία κοπέλα πέρασε με το ΙΧ της το Stop, «πλακωθήκαμε» στα φρένα κι εγώ κι αυτή, για να αποφύγω τη σφοδρή σύγκρουση μαζί της. Η μηχανή μου εξετράπη της πορείας της και έσκασα στο οδόστρωμα με τον δεξί μου ώμο, με αποτέλεσμα να πάθω πολύ σοβαρή ζημιά», περιγράφει ο Σταύρος Μπαλάσκας σε τηλεφωνική του σύνδεση στη Super Κατερίνα.

Δείτε βίντεο με όσα είπε ο Σταύρος Μπαλάσκας:

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ctd3ciihprtd)


Κλείσιμο
«Κόπηκε ο υπερακάνθιος, κόπηκε ο τένοντας, κόπηκε ο υποπλάτιος. Με τα πολλά και τα λίγα ήρθα στο ΚΑΤ. Τρόμαξα πολύ και φοβήθηκα, γιατί ξαφνικά έπαψα να έχω δεξί χέρι, δεν κινούταν. Ήταν ένα κρεμασμένο κομμάτι κρέας πάνω στο σώμα μου, είχε κοπεί οτιδήποτε το στήριζε», συνεχίζει ο συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ και σοκάρει.

Στη συνέχεια της τηλεφωνικής επικοινωνίας, ο Σταύρος Μπαλάσκας θέλησε να ευχαριστήσει το ιατρικό προσωπικό του νοσοκομείου για την εξαιρετική του περίθαλψη, αποκαλύπτοντας πως το χειρουργείο στο οποίο υποβλήθηκε διήρκησε συνολικά 2μιση ώρες και πως θα πρέπει να διατηρεί το χέρι του δεμένο για τρεις μήνες.

Ειδήσεις σήμερα:

Θεσσαλονίκη: Στη δημοσιότητα τα στοιχεία 19 μελών κυκλώματος που εξαπατούσε εταιρείες με όφελος 2,5 εκατ. ευρώ

Εκλογές 2023 - Μητσοτάκης στο Reuters: Πρώτος μας στόχος είναι να αποκτήσουμε επενδυτική βαθμίδα

Το τελευταίο αντίο: Συγγενείς, φίλοι και καλλιτέχνες αποχαιρετούν τον Γιάννη Μαρκόπουλο

----------------

Εκλογές 2023

Οδηγός εκλογών 2023: Πώς ψηφίζω - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση
 
Εκλογές 2023: 
Όλες οι ειδήσεις για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση, τον προεκλογικό αγώνα των κομμάτων, τις δημοσκοπήσεις, τα αποτελέσματα των εκλογών, τα exit polls.
 
Αποτελέσματα εκλογών 2023: 
Δείτε LIVE μέσω διαδραστικού χάρτη όλα τα αποτελέσματα της επικράτειας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης