Ναυάγιο στην Πύλο: Κλιμάκιο της ΝΔ επισκέφθηκε τους διασωθέντες στο νοσοκομείο

Ναυάγιο στην Πύλο: Κλιμάκιο της ΝΔ επισκέφθηκε τους διασωθέντες στο νοσοκομείο

Τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τις γυναίκες και τους άνδρες του Λιμενικού, της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής, όπως και εθελοντές

κλιμακιο_νδ_πυλος
Κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας βρέθηκε την Τετάρτη επισκέφτηκε στην Καλαμάτα το νοσοκομείο της περιοχής, όπου νοσηλεύονται οι διασωθέντες του ναυαγίου στην Πύλο.

Το κλιμάκιο αποτελούνταν από τον γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος Παύλο Μαρινάκη, την υποψήφια βουλευτή Β3 Νοτίου Τομέα Αθηνών Σοφία Βούλτεψη, τον συντονιστή Διαγραμματειακού ΝΔ Δημήτρη Παπαγγελόπουλο, τη γραμματέα Ποιότητας Ζωής και Εθελοντισμού Πίστη Κρυσταλλίδου, τους υποψήφιους βουλευτές Μεσσηνίας Μίλτο Χρυσομάλλη, Περικλή Μαντά, Μαρία Ελένη Γυφτέα, Παναγιώτα Κουμάντου και Παναγιώτα Νίκα, καθώς και τον πρόεδρο ΔΕΕΠ Μεσσηνίας Γιάννη Δούζη,

Τα στελέχη ενημερώθηκαν για την κατάσταση των διασωθέντων ενώ στη συνέχεια επισκέφτηκαν διασωθέντες που διαμένουν προσωρινά στο λιμάνι της Καλαμάτας.

WhatsApp_Image_2023-06-14_at_22_41_57
WhatsApp_Image_2023-06-14_at_22_41_56__2_
Κλείσιμο


Εκεί, τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τις γυναίκες και τους άνδρες του Λιμενικού, της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής, του ΟΠΚΕ, του ΕΚΑΒ, καθώς και τους εθελοντές του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης, τους οποίους και ευχαρίστησαν για το έργο και την προσφορά τους.

Τέλος, τα μέλη του κλιμακίου επισκέφτηκαν το Λιμεναρχείο Καλαμάτας, όπου ο διευθυντής του Κλάδου Ασφάλειας και Αστυνόμευσης, υποναύαρχος Λ.Σ. Τρύφωνας Κοντιζάς είχε την ευκαιρία να τους ενημερώσει εκτενώς για το τραγικό περιστατικό και τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γυναικών και των ανδρών του Λιμενικού Σώματος.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ



Ειδήσεις σήμερα:

Τρομακτικό βίντεο: Καταιγίδα «ξήλωσε» τέντα σε εστιατόριο - «Πέταξαν» όσοι την κρατούσαν

Τραμπ μετά τη σύλληψη και την απελευθέρωσή του: «Η Δικαιοσύνη θα αποδοθεί στις εκλογές του 2024»

«Θα σε στείλω στην εντατική»: Πώς τρομοκρατούσε η σπείρα των body builder τα νότια προάστια

----------------

Εκλογές 2023

Οδηγός εκλογών 2023: Πώς ψηφίζω - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση
 
Εκλογές 2023: Όλες οι ειδήσεις για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση, τον προεκλογικό αγώνα των κομμάτων, τις δημοσκοπήσεις, τα αποτελέσματα των εκλογών, τα exit polls.
 
Αποτελέσματα εκλογών 2023: Δείτε LIVE μέσω διαδραστικού χάρτη όλα τα αποτελέσματα της επικράτειας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης