Η ΕΛΑΣ ψάχνει εάν οι δύο νεκροί στον Κορυδαλλό σχεδίαζαν χτύπημα

Η ΕΛΑΣ ψάχνει εάν οι δύο νεκροί στον Κορυδαλλό σχεδίαζαν χτύπημα

Οι αστυνομικοί ερευνούν έαν ο «Ράμπο» με τον κουνιάδο του ετοίμαζαν χτύπημα σε περιοχή κοντά στον Νέο Κόσμο

korudalos
Μια νέα τροπή στις έρευνες για τη διπλή εκτέλεση στον Κορυδαλλό φέρνουν τα ευρήματα της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών από το κλεμμένο τζιπ που εντοπίστηκε το βράδυ της περασμένης Πέμπτης στην περιοχή του Νέου Κόσμου.

Στο μαύρο όχημα εντοπίστηκε γενετικό υλικό του 37χρονου «Ράμπο» και του 30χρονου κουνιάδου του, Βασίλη Ρουμπέτη και Διονύση Μουζακίτη αντίστοιχα, και οι Αξιωματικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών εκτιμούν πως σχεδίαζαν να εκτελέσουν συμβόλαιο θανάτου, αλλά τους πρόλαβαν, με αποτέλεσμα να γίνουν από επίδοξοι θύτες, θύματα.

Αρχικά, οι Αστυνομικοί εξέταζαν το σενάριο το μαύρο Qashqai να είχε κλαπεί από συνεργούς των δολοφόνων του Κορυδαλλού, οι οποίοι λειτούργησαν ως υποστηρικτική ομάδα στην εκτέλεση.

Ωστόσο, τα αποτελέσματα της βαλλιστικής εξέτασης στα καλάσνικοφ τα οποία βρέθηκαν μέσα στο όχημα και αποδείχθηκε πως ήταν «καθαρά», αλλά και το DNA στο αμάξι, δείχνουν πως ο 37χρονος και ο 30χρονος κουνιάδος του ήταν αυτοί που έκλεψαν το Qashqai και έκρυψαν σε αυτό τον βαρύ οπλισμό.
Κλείσιμο
Σύμφωνα με πληροφορίες, ενώ τα καλάσνικοφ βρέθηκαν «καθαρά», το ένα από τα άλλα τρία πιστόλια που είχαν βρεθεί μέσα στο αυτοκίνητο, αποδείχθηκε από τη βαλλιστική εξέταση πως είχε χρησιμοποιηθεί σε συμπλοκή στη Δυτική Αττική (Μάνδρα) κατά την οποία είχε τραυματιστεί αστυνομικός. 

Αυτό που αναζητούν πλέον τα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. είναι ποιος ήταν ο στόχος των δύο ανδρών, τι σχεδίαζαν και αν ο «Ράμπο» με τον κουνιάδο του ετοίμαζαν χτύπημα σε περιοχή κοντά στον Νέο Κόσμο.

Παράλληλα, η συγκεκριμένη εξέλιξη διαμορφώνει νέα δεδομένα και στις έρευνες της Ασφάλειας για τη μαφιόζικη επίθεση με βενζίνη στο πρατήριο υγρών καυσίμων στον Ασπρόπυργο, τα ξημερώματα του Σαββάτου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το βενζινάδικο ανήκει στον γιο ηγετικού στελέχους της Greek Mafia ο οποίος δολοφονήθηκε το Πάσχα του 2022 στα Δερβενοχώρια και για τον οποίον δούλευαν τα θύματα της διπλής εκτέλεσης στον Κορυδαλλό.

Δεν αποκλείεται, λοιπόν, αυτοί που γάζωσαν με περισσότερες από 40 σφαίρες τον 37χρονο «Ράμπο» και τον 30χρονο κουνιάδο του να συνδέονται με τους δράστες του εμπρησμού στο βενζινάδικο της οδού Μεγαρίδος θέλοντας να στείλουν ένα μήνυμα αντεπίθεσης στη συγκεκριμένη οικογένεια.

Ειδήσεις σήμερα:

Αλαφούζος: Το παροπλισμένο όχημα ήταν του 2010 και δεν το χρησιμοποιούσα - Ενορχηστρώνουν συκοφαντικά δημοσιεύματα

Μήνυμα Ερντογάν σε Μητσοτάκη: Δεν θέλουμε εντάσεις... αλλά σταματήστε τώρα τους εξοπλισμούς

Επιχείρηση διάσωσης μεταναστών στην Πύλο: Μυστήριο με την ξαφνική βύθιση, 59 νεκροί και 104 διασωθέντες

----------------

Εκλογές 2023

Οδηγός εκλογών 2023: Πώς ψηφίζω - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση
 
Εκλογές 2023
Όλες οι ειδήσεις για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση, τον προεκλογικό αγώνα των κομμάτων, τις δημοσκοπήσεις, τα αποτελέσματα των εκλογών, τα exit polls.
 
Αποτελέσματα εκλογών 2023
Δείτε LIVE μέσω διαδραστικού χάρτη όλα τα αποτελέσματα της επικράτειας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης