Λασίθι: Σημειώματα άφησαν πίσω τους οι δύο αστυνομικοί που βρέθηκαν απαγχονισμένοι

Λασίθι: Σημειώματα άφησαν πίσω τους οι δύο αστυνομικοί που βρέθηκαν απαγχονισμένοι

Κρεμασμένος στην πόρτα του σπιτιού του ο ένας 35χρονος - Στη ΓΑΔΑ υπηρετούσε ο δεύτερος που εντοπίστηκε νεκρός σε χωράφι

ambulance-m1
Ασύλληπτη τραγωδία σημειώθηκε σήμερα το μεσημέρι στην Κρήτη, με δύο συνομήλικους αστυνομικούς να εντοπίζονται απαγχονισμένοι  σε διάστημα μίας ώρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες των τοπικών μέσων ενημέρωσης, πρόκειται για δύο 35χρονους άνδρες -εν ενεργεία αστυνομικούς που υπηρετούσαν σε διαφορετικά τμήματα της χώρας- τα άψυχα σώματα των οποίων εντοπίστηκαν στον Άγιο Νικόλαο και τη Σητεία του νομού Λασιθίου.

Ο πρώτος αδικοχαμένος αστυνομικός εντοπίστηκε νεκρός μέσα στο σπίτι του και συγκεκριμένα κρεμασμένος στην πόρτα του σπιτιού του, στο Καλό Χωριό του Αγίου Νικολάου. Μάλιστα, φέρεται να άφησε ιδιόχειρο σημείωμα όπου εξηγεί τους λόγους που τον οδήγησαν  στον θάνατο.

Ήταν παντρεμένος χωρίς παιδιά και είχε καταγωγή από τη Βόρεια Ελλάδα, ενώ πρόσφατα είχε φτάσει στο νησί με μετάθεση, για να υπηρετήσει στην Ασφάλεια του Αγίου Νικολάου. Οι συνάδελφοί του κάνουν λόγο για μια ήρεμη προσωπικότητα, ενώ ο ρόλος του ήταν εκείνος του αστυνομικού που έκανε έρευνες με τη συνοδεία σκύλου.

Την σορό του δεύτερου 35χρονου αστυνομικού εντόπισαν συνάδελφοί του, αυτή τη φορά  κάτω από μία ελιά σε χωράφι στην περιοχή Εσταυρωμένος της Σητείας. Κατά πληροφορίες, δεν είχε καταγωγή από το νησί ούτε υπηρετούσε σε αυτό, αλλά είχε κατέβει για διακοπές. Είχε καταγωγή από την Πελοπόννησο και υπηρετούσε στη ΓΑΔΑ.

Επικρατέστερο σενάριο για τον άδικο χαμό τους είναι η αυτοκτονία, ενώ εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι και οι δύο έφυγαν απόι τη ζωή με αντίστοιχο τρόπο σχεδόν την ίδια χρονική στιγμή.

Κλείσιμο
Οι δύο υπηρετούντες στην ΕΛΑΣ βρέθηκαν νεκροί με διαφορά μιας ώρας, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του neakriti.gr αμφότεροι άφησαν πίσω τους σημειώματα. Προανάκριση για τα αίτια διενεργούν το Α.Τ. Σητείας και το Α.Τ. Αγίου Νικολάου.

Ειδήσεις σήμερα:

Νεκρός 79χρονος που μπήκε ανάποδα στην εθνική και τράκαρε με όχημα της ΕΛΑΣ - Δείτε βίντεο

Τι τρέχει ξαφνικά με τις στατίνες; Γιατί το Νο1 φάρμακο για τη χοληστερίνη μπαίνει πάλι στο μικροσκόπιο;

Κωνσταντοπούλου για αντιδράσεις: Δική μου ευθύνη τα ψηφοδέλτια, ο προπονητής αφήνει κάποιους στον πάγκο

----------------

Εκλογές 2023

Οδηγός εκλογών 2023: Πως ψηφίζω - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση
 
Εκλογές 2023: 
Όλες οι ειδήσεις για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση, τον προεκλογικό αγώνα των κομμάτων, τις δημοσκοπήσεις, τα αποτελέσματα των εκλογών, τα exit polls.
 
Αποτελέσματα εκλογών 2023: 
Δείτε LIVE μέσω διαδραστικού χάρτη όλα τα αποτελέσματα της επικράτειας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης