Πολύκαρπος Σπέντζας: Ο ασυρματιστής που κατεβαίνει στις εκλογές με το δικό του κόμμα - Τα UFΟ και το Τρίγωνο των Βερμούδων

Πολύκαρπος Σπέντζας: Ο ασυρματιστής που κατεβαίνει στις εκλογές με το δικό του κόμμα - Τα UFΟ και το Τρίγωνο των Βερμούδων

Είχαμε παρατηρήσει ότι το πλοίο έπλεε με ασυνήθιστα μεγάλη ταχύτητα, έσχιζε τα κύματα σαν δελφίνι και το ρολόι έδειχνε δύο ώρες μπροστά, είχε πει για την εμπειρία του

Πολύκαρπος Σπέντζας: Ο ασυρματιστής που κατεβαίνει στις εκλογές - Τα UFΟ και το Τρίγωνο των...
polykarpos
Στην λίστα με τα 32 πολιτικά κόμματα που έλαβαν το πράσινο φως για την συμμετοχή τους στις Εκλογές της 25ης Ιουνίου πολλά είναι αυτά που προκαλούν εντύπωση άλλα με την ονομασία τους κι άλλα με τις προσωπικές ιστορίες των αρχηγών τους.

Ανάμεσα σε αυτά που ξεχωρίζουν και η πολιτική κίνηση του Πολύκαρπου Σπέντζα με την κωδική ονομασία: «ΑΣΥΡΜΑΤΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΠΛΟΙΟΥ ΠΟΘΥΤΗ 1978- ΤΡΙΓΩΝΟ ΒΕΡΜΟΥΔΩΝ -UFO- USO EXTRATERRESTIALS- EINSTEIN- ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ ΠΑΥΛΟΣ».

Για την εμπειρία αυτή που βίωσε στο Τρίγωνο των Βερμούδων το 1978 ως ασυρματιστής του πλοίου «POTHITI S.W.J.C» ο πολιτικός αρχηγός είχε μιλήσει το 1995 στην εφημερίδα «ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ».

Ενδεικτικό στην περιγραφή του είναι το γεγονός πως: «Τα ρολόγια πήγαιναν δύο ώρες μπροστά» και «είχαμε παρατηρήσει ότι το πλοίο έπλεε με ασυνήθιστα μεγάλη ταχύτητα...έσχιζε τα κύματα σαν δελφίνι».

Τον Νοέμβριο του 1978, ο Πολύκαρπος Σπέντζας, έζησε μία συγκλονιστική και σίγουρα μοναδική εμπειρία στο Τρίγωνο των Βερμούδων ως ασυρματιστής. «Ξεκινήσαμε από το Porto Matanzas, στην Κούβα, με προορισμό το Αλγέρι. Είχαμε μέσο όρο ταχύτητας 11 ναυτικά μίλια. Λίγο πριν από τις 12 το μεσημέρι (τοπική ώρα), οι Αξιωματικοί της Γέφυρας του πλοίου έμοιαζαν αλαφιασμένοι. Μετρούσαν και ξαναμετρούσαν τα μίλια.
ΤΡΙΓΩΝΟ ΒΕΡΜΟΥΔΩΝ ΚΑΙ U.F.O. - ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΞΗΓΗΣΗ ΑΠΟ Π. ΣΠΕΝΤΖΑ
Κλείσιμο
 

»Είναι γεγονός ότι όλοι στο πλήρωμα είχαμε παρατηρήσει ότι το πλοίο έπλεε με ασυνήθιστα μεγάλη ταχύτητα, αλλά τα όργανα δε συμφωνούσαν με αυτό, καθώς έδειχναν σταθερή ταχύτητα 10-11 ναυτικών μιλίων. Μερικοί από τους συναδέλφους μου υπέθεσαν αρχικά μήπως είχα κάνει κάποιο λάθος στο χρονόμετρο, μιας και ήμουν ο Ασυρματιστής. Μα, δεν είχε γίνει κάτι τέτοιο και το πλοίο έσχιζε τα κύματα σαν δελφίνι» περιγράφει αρχικά ο ίδιος.

Θυμάται πως νωρίς το μεσημέρι ο καπετάνιος ζήτησε από τον Ανθυποπλοίαρχο να βάλει στο τιμόνι έναν ναύτη, καθώς εκείνος δεν αισθανόταν καλά. 

«Δεν μπορούσε να σηκώσει τα χέρια του και αισθανόταν το σώμα του πολύ βαρύ, σαν μολύβι. Επίσης, τα σήματα MORS ακούγονταν υπερβολικά γρήγορα, ενώ οι παράκτιοι σταθμοί λαμβάνονταν σαν μαγνητόφωνο που παίζει στο γρήγορο» αναφέρει.

«Τα ρολόγια πήγαιναν δύο ώρες μπροστά»

Ο κ. Σπέντζας λέει πως τα λεπτά έμοιαζαν με ώρες και τα ρολόγια του πλοίου πήγαιναν δύο ώρες μπροστά.  Επιπλέον θυμάται πως ο τιμονιέρης αδυνατούσε να κρατήσει σε σταθερή πορεία καθώς η πυξίδα «γύριζε σαν τρελή»!

«Μα, το πιο παράξενο απ’ όλα έγινε λίγο μετά τις 5 το απόγευμα. Ο μάγειρας κι εγώ παίζαμε τάβλι στο καπνιστήριο, όταν ξαφνικά είδαμε πίσω και αριστερά του πλοίου, δηλαδή στη βορειοδυτική του πλευρά, σε απόσταση λίγων μόνο μιλίων, ένα μεγάλο λευκό άγνωστης ταυτότητας ιπτάμενο αντικείμενο στον ουρανό. Κατόπιν, φάνηκαν δύο μικρότερα ιπτάμενα αντικείμενα στα δυτικά του μεγάλου και μάλιστα, το ένα από αυτά προσκολλήθηκε πάνω του. ‘Πειράματα των Αμερικανών…’, υπέθεσα και δεν τα ξαναείδα.
Πολύκαρπος Σπέντζας Τρίγωνο Βερμούδων βαρυτική διαστολή χωροχρόνου UFO MAH05898
 

»Έφυγα αμέσως και ανέβηκα στη γέφυρα να ρωτήσω γεμάτος αγωνία αν είχε δει και κάποιος άλλος αυτές τις παράδοξες συσκευές. Δεν τις είχε παρατηρήσει κανείς. Πάντως, ήμουν σίγουρος πως κάτι περίεργο συνέβαινε με τον χρόνο και πως είχαμε επηρεαστεί από την επιτάχυνση της κίνησης των Άγνωστης Ταυτότητας Ιπτάμενα Αντικείμενα (Α.Τ.Ι.Α.)»σημειώνει.

«Τα χέρια μας δεν πάνε, δεν μας ακούνε…»

Ο Πολύκαρπος Σπέντζας περιγράφει γλαφυρά τις στιγμές τρόμου όταν ένιωσε τα χέρια του να μην τον υπακούν και όταν το πλήρωμα εκδήλωσε υποθερμία και βραδυκαρδία.

«Κοίταξα το ρολόι μου και η ώρα είχε περάσει. Βάζω τον δέκτη στα 500 KHz, για να συμπληρώσω το ημερολόγιο και ακούστηκαν υπερβολικά γρήγορα τα MORS. Βάζω και το Time Signal στα 15 MHz RWM (Radio Moscow) και άκουσα υπερβολικά γρήγορα και τα σήματα της ώρας. Τόσο πολύ γρήγορα, που νόμισα πως φταίει ο σταθμός… Πετάχτηκα από την καρέκλα, άνοιξα το παραθυράκι του chart room και είδα τον Καπετάνιο. Κάτι σαν να με σταμάτησε και δεν του είπα τίποτε.

»Έκανα να χτυπήσω τα MORS και παρατήρησα ότι τα χέρια μου δεν μπορούσαν να χειριστούν ούτε πέντε γράμματα το λεπτό, δεδομένου ότι χειριζόμουν εκατό το λεπτό, διότι έκανα περίπου δύο λεπτά για να πάω με την καρέκλα προς τον πομπό» θυμάται.

«Τα χέρια μας δεν πάνε, δεν μας ακούνε…» είχε πει ο κ. Σπέντζας στον καπετάνιο, με τον τελευταίο να δίνει εντολή να μην αγγίξει κανείς τον αυτόματο πιλότο. Την επόμενη ημέρα, τα μέλη του πληρώματος συζητούσαν όσα είχε βιώσει ο καθένας. Οι περισσότεροι έκαναν λόγο για την αίσθηση του χρόνου.

«Ένας ναύτης παραπονιόταν ότι μόλις άναβε το τσιγάρο του, δεν προλάβαινε να το καπνίσει, γιατί αυτό καιγόταν αμέσως. Ο Ανθυποπλοίαρχος, που έκανε βάρδια 00:00-04:00, μόλις πήγε στην καμπίνα του και έπλενε τα δόντια του, για να πέσει να κοιμηθεί, του φώναξε ο ναύτης ότι η ώρα πήγε κιόλας 23:40, άρα δεν προλάβαινε ούτε να κοιμηθεί. Όλοι μας, όμως, νιώθαμε βραδυκαρδία και υποθερμία» περιγράφει ο κ. Σπέντζας.

«Χρόνια προσπαθώ να το εξηγήσω»

Φυσικά κανείς τους δεν μπόρεσε να εξηγήσει τα όσα βίωσαν. Ο Πολύκαρπος Σπέντζας εκτιμά πως «η βραδυκαρδία και η μείωση αντανακλαστικών του πληρώματος οφείλονταν στη βαρυτική διαστολή του χρόνου. Τα κύματα βαρύτητας (βαρυόνια), που εκπέμπονταν από τις επιταχύνσεις των Α.Τ.Ι.Α. για την απογείωσή τους και άλλες κινήσεις, δρούσαν βιοχημικά στον μεταβολισμό του ανθρώπινου οργανισμού, σύμφωνα με τις θεωρίες των Bohr – Einstein».


Δείτε βίντεο: Πολύκαρπος Σπέντζας: Ο ασυρματιστής που κατεβαίνει στις εκλογές - Τα UFΟ και το Τρίγωνο των Βερμούδων
Πολύκαρπος Σπέντζας: Ο ασυρματιστής που κατεβαίνει στις εκλογές - Τα UFΟ και το Τρίγωνο των...


Ειδήσεις σήμερα:

Αποσύρεται από την εκλογική μάχη ο Σπύρος Πνευματικός: «Ζητώ συγγνώμη»

Σε σοκ η Γαλλία από την επίθεση του Σύρου σε παιδιά: Τα δύο ξαδέρφια και ο 24χρονος ήρωας με το σακίδιο

Γυμνός, με ιερόδουλες και ναρκωτικά - Στο διαδίκτυο 9.000 φωτογραφίες του Χάντερ Μπάιντεν

----------------

Εκλογές 2023

Οδηγός εκλογών 2023: Πώς ψηφίζω - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση
 
Εκλογές 2023: Όλες οι ειδήσεις για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση, τον προεκλογικό αγώνα των κομμάτων, τις δημοσκοπήσεις, τα αποτελέσματα των εκλογών, τα exit polls.
 
Αποτελέσματα εκλογών 2023: Δείτε LIVE μέσω διαδραστικού χάρτη όλα τα αποτελέσματα της επικράτειας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης