Φρίκη στο Ναύπλιο: Συνελήφθη ιερέας που έστελνε βίντεό του να αυνανίζεται γυμνός σε 12χρονο αγόρι

Φρίκη στο Ναύπλιο: Συνελήφθη ιερέας που έστελνε βίντεό του να αυνανίζεται γυμνός σε 12χρονο αγόρι

Ο 40χρονος κατηγορείται για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας - Τραβούσε βίντεο με το αισχρό υλικό από τις αδιανόητες πράξεις του - Πώς ανακάλυψαν οι γονείς την αρρωστημένη δράση του ρασοφόρου

papas-xr
Ιερέας συνελήφθη για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας σε 12χρονο αγόρι με το οποίο διατηρούσε πνευματική σχέση, αφού τραβούσε βίντεο να αυνανίζεται γυμνός και έστελνε το αισχρό υλικό απο τις αδιανόητες πράξεις του στο messenger του παιδιού!

Μια ζοφερή υπόθεση με πρωταγωνιστές έναν 40χρονο ρασοφόρο στην περιοχή του Ναυπλίου και ένα 12χρονο αγοράκι, στο οποίο έστελνε αισχρά βίντεο, παρουσιάζει το protothema.gr.


O σάτυρος ρασοφόρος, τα στοιχεία του οποίου ειναι στη διάθεση του protothema.gr, συνελήφθη στις 17:25 το απόγευμα της Παρασκευής μετά απο μήνυση που κατέθεσαν οι γονείς του μαθητή. Όπως προέκυψε και σύμφωνα με το καταγεγραμμενο συμβάν στο Τμήμα Ασφαλείας Αργολίδας, ο ιερέας σύμφωνα με έγκληση που υπέβαλε ο 52χρονος πατέρας του παιδιού: «Απέστειλε διαδικτυακά μέσω της εφαρμογής messenger στον ανήλικο γιο του με τον οποίο διατηρεί πριν πνευματική σχέση, βίντεοληπτικό υλικό με ήχο όπου απεικονίζεται γυμνός άνδρας από τη μέση και κάτω να απευθύνεται στον ανήλικο προβαίνοντας σε γενετήσιες πράξεις».

papas-xr
Αυτός είναι ο σάτυρος 40χρονος ρασοφόρος που φέρεται να ασελγούσε σε 12χρονο παιδί στο Ναύπλιο


Αναφέρεται στο ενημερωτικό σημείωμα της ΕΛ.ΑΣ και στις επόμενες γραμμές ξεδιπλώνεται μια λεπτομέρεια η οποία προκαλεί σοκ και αποστροφή για την ανήθικη δράση του ρασοφόρου: «Από τον ήχο το βίντεο, παθόντες αναγνώρισαν ανεπιφύλακτα την φωνή του ανωτέρω δράστη και κατήγγειλαν το περιστατικό αρχικά στο Α.Τ Ερμιονίδας και ακολούθως στο Τ.Α Ναύπλιου όπου διενεργείται προανάκριση. Επιπρόσθετα κατασχέθηκαν τρεις συσκευές κινητών τηλεφώνων ένας φορητός υπολογιστής και ένας πύργος σταθερού υπολογιστή του ανωτέρω δράστη».

Οι συσκευές του ιερέα έχουν μπει στο μικροσκόπιο των Εγκληματολογικών Εργαστηρίων της Αστυνομίας όπου προσπαθούν να διαπιστώσουν αν υπάρχει κι άλλο υλικό με τις ζοφερές πράξεις του κληρικού και το κυριότερο αν κι άλλα παιδιά έχουν παγιδευτεί στα δίχτυα της διαστροφής του 40χρονου.

Ειδήσεις σήμερα:

Mε νόμο το Τέξας απαγορεύει τις θεραπείες φυλομετάβασης στους ανήλικους


Σήμερα η τελετή ορκωμοσίας του προέδρου Ερντογάν στην Τουρκία


O Ντέμης Νικολαΐδης απαντά πρώτη φορά για το δημοσίευμα περί εγκυμοσύνης της συντρόφου του

----------------

Εκλογές 2023

Οδηγός εκλογών 2023: Πώς ψηφίζω - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση
 
Εκλογές 2023: Όλες οι ειδήσεις για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση, τον προεκλογικό αγώνα των κομμάτων, τις δημοσκοπήσεις, τα αποτελέσματα των εκλογών, τα exit polls.
 
Αποτελέσματα εκλογών 2023: Δείτε LIVE μέσω διαδραστικού χάρτη όλα τα αποτελέσματα της επικράτειας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης