Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε νωρίς το μεσημέρι της Δευτέρας, στις Κολιρέικες Παράγκες, έξω από τον Πύργο, όταν ένα αυτοκίνητο έπεσε σε αρδευτικό κανάλι.
Το ΙΧ που οδηγούσε μια νεαρή κοπέλα, είχε κατεύθυνση από Αρχαία Ολυμπία προς Πύργο όταν υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες εξετράπη της πορείας του και κατέληξε στο κανάλι.
Η κοπέλα εγκατέλειψε το όχημα χωρίς να πάθει το παραμικρό. Μάλιστα βγήκε μόνη της από αυτό και «κολύμπησε» προς τα έξω.
Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, ενώ το αυτοκίνητο παραμένει στο κανάλι και αναμένεται η ανάσυρσή του.
Το 1981, μια ελληνική εταιρεία αποφάσισε να μπει σε έναν χώρο που μέχρι τότε ανήκε σχεδόν αποκλειστικά στις εισαγωγές προϊόντων από το εξωτερικό. Πρόθεσή της να δημιουργήσει μια 100% ελληνική πρόταση, βασισμένη στην άριστη ποιότητα, τη μοναδικότητα και την καινοτομία. Αυτή ήταν η αρχή της ΜΕΓΑ.
Η επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς προστατεύει το ζευγάρι από την οικονομική ασφυξία.