Σύμφωνα με την ΕΡΤ το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τις 2 τα ξημερώματα στο ύψος της συμβολής της λεωφόρου Αθηνών με την οδό Αντιγόνης, κοντά στο κτήριο του Χρηματιστηρίου.
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cssjg7kw73vd)
Κατά πληροφορίες το τροχαίο σημειώθηκε όταν ένα αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ένα ζευγάρι έφυγε προς τη δεξιά μεριά ενώ βρισκόταν στη μεσαία λωρίδα κυκλοφορίας.
Δίπλα στο αυτοκίνητο βρισκόταν εκείνη τη στιγμή μια μοτοσικλέτα με αναβάτες τον 37χρονο και τον 19χρονο, την οποία και χτύπησε με αποτέλεσμα η μηχανή να πέσει σε δύο σταθμευμένα οχήματα.
Ήταν τόση η σφοδρότητα της πρόσκρουσης ώστε χρειάστηκε η επέμβαση της πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό των αναβατών της μοτοσικλέτας, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς» όπου και κατέληξαν.
Ο οδηγός του αυτοκινήτου έχει συλληφθεί ενώ οι ακριβείς συνθήκες του τροχαίου δυστυχήματος διερευνώνται από την Τροχαία Αθηνών.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς