Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται έρευνα του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Υποδιεύθυνσης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής για τη διερεύνηση καταγγελλόμενου περιστατικού κλοπής διαβατηρίων από υπάλληλο εταιρείας ταχυμεταφορών.
Ειδικότερα, σύμφωνα με την καταγγελία της υπαλλήλου, το μεσημέρι της Δευτέρας (15/5), κατά τη διάρκεια στάσης που πραγματοποίησε σε περιοχή της Καλλιθέας, άγνωστος αφαίρεσε από το εσωτερικό του οχήματος που χρησιμοποιούσε, δύο βαλίτσες οι οποίες περιείχαν διαβατήρια εκδοθέντα από τη Διεύθυνση Διαβατηρίων του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας.
Όπως προέκυψε οι βαλίτσες περιείχαν 81 διαβατήρια και προορίζονταν για παράδοση σε Τμήματα Διαβατηρίων.
Σημειώνεται ότι, σύμφωνα με την ισχύουσα διαδικασία, το έργο της παροχής υπηρεσιών ασφαλούς ταχυμεταφοράς διαβατηρίων και λοιπών δικαιολογητικών εγγράφων αναλαμβάνει ανάδοχη εταιρεία βάσει διαγωνισμού.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.
Μεγαλώνοντας, συνηθίζουμε να μετράμε τις επιτυχίες. Τον πρώτο καλό βαθμό. Το πρώτο μετάλλιο. Το πρώτο γκολ. Την πρώτη φορά που ένα παιδί κάνει ποδήλατο χωρίς βοηθητικές ρόδες.
Με απινιδωτές σε εμβληματικά κτήρια, όπως το ΜΙΝΙΟΝ και ο Πύργος Πειραιά, και εκπαίδευση εργαζομένων στην ΚΑΡΠΑ, η DIMAND επενδύει στην πρόληψη και την ετοιμότητα απέναντι σε ένα επείγον περιστατικό.