Αιματηρή επίθεση σημειώθηκε γύρω στις 11:30 το βράδυ του Σαββάτου στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα.
Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, μια ομάδα περίπου 10 Πακιστανών επιτέθηκαν σε έναν ομοεθνή τους, παίρνοντας το κινητό του τηλέφωνο, ενώ τον τραυμάτισαν με αιχμηρό αντικείμενοστην κοιλιακή χώρα.
Ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Γεννηματάς», όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου. Επίσης κατά την επίθεση τραυματίστηκε ακόμα ένα άτομο ελαφρά στο κεφάλι.
Η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη δύο ατόμων που φέρονται να συμμετείχαν στην επίθεση.
Υπάρχουν μέρες που μοιάζουν μικρές στα μάτια των μεγάλων αλλά είναι τεράστιες για ένα παιδί. Η πρώτη μέρα στο σχολείο μετά τις διακοπές. Η σχολική εκδρομή που περιμένει εδώ και εβδομάδες. Η απαγγελία ενός ποιήματος μπροστά στην τάξη. Η πρώτη προπόνηση, ένας αγώνας, μια νέα γνωριμία.
Η NOMOS, η πιο αξιόπιστη και πλήρης βάση νομικής πληροφόρησης στην Ελλάδα, παρουσίασε τον NOMOS AI Partner, έναν ψηφιακό συνεργάτη που υποστηρίζει τον σύγχρονο νομικό για ταχύτερη έρευνα, βαθύτερη ανάλυση και πιο αποτελεσματική καθημερινή εργασία.