Μαρούσι: Τα ακριβά γούστα της οικιακής βοηθού που «έγδυσε» το σπίτι που δούλευε - Πώς πιάστηκε στη φάκα της Αστυνομίας

Μαρούσι: Τα ακριβά γούστα της οικιακής βοηθού που «έγδυσε» το σπίτι που δούλευε - Πώς πιάστηκε στη φάκα της Αστυνομίας

Η Γεωργιανή οδηγούσε Mercedes, κυκλοφορούσε στο Κολωνάκι με Louis Vuitton τσάντες και έκρυβε στο σπίτι της, στο κέντρο της Αθήνας μια μικρή «μπουτίκ» - Συνελήφθη με τον 27χρονο συνεργό της

diarriksi
Ιδιαίτερα... ακριβό γούστο αποδείχθηκε ότι είχε η «μακρυχέρα» οικιακή βοηθός από τη Γεωργία που ξάφρισε ό,τι πιο πολύτιμο κατείχε η εργοδότριά της, σε οικία στο Μαρούσι. Από ένα βραχιόλι με γαλάζιες πέτρες Christian Dior μέχρι ένα πλατινένιο ρολόι Vacheron Constantin και πολλά άλλα ακριβά αντικείμενα συνολικής αξίας 90.000 ευρώ. Έναν  μήνα αργότερα, όμως, συνελήφθη μαζί με τον 27χρονο συνεργό της από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Αμαρουσίου.

Το περιστατικό της κλοπής συνέβη την Πέμπτη 6 Απριλίου. Μια μέρα μετά, το θύμα και ιδιοκτήτρια της οικίας στο Μαρούσι απευθύνθηκε στις αστυνομικές Αρχές για να καταγγείλει ότι άγνωστοι δράστες είχαν μπει στο σπίτι της χωρίς να αφήσουν ίχνη. Την ίδια στιγμή, κατήγγειλε ότι αφαίρεσαν από το σπίτι τα πιο πολύτιμα αντικείμενα, σα να γνώριζαν πού φυλάσσονταν και πώς έπρεπε να δράσουν για να τα αφαιρέσουν.

Είχαν μαζί τους κι ένα ειδικό εργαλείο που τους χρησίμευσε στη διάτρηση του τοίχου, πίσω από τον οποίο βρισκόταν το χρηματοκιβώτιο. Ήξεραν σε ποιο σημείο «η κυρία έκρυβε το ακριβό ρολόι της», ένα πλατινένιο Vacheron Constantin, όπως και τα χρυσά βραχιόλια της, τους χρυσούς σταυρούς, τα ακριβά δακτυλίδια κι ένα σωρό άλλα αξεσουάρ, περίπου πάνω από 100, κατήγγειλε η ίδια στην αστυνομία. Από την κρεβατοκάμαρά της έλειπε και το πανάκριβο ασημί βραχιόλι Christian Dior, «αυτό με τις γαλάζιες πέτρες», αφού το είχε υποδείξει η 45χρονη οικιακή βοηθός στον 27χρονο ομοεθνή συνεργό της. Το συγκεκριμένο βραχιόλι είχε τραβήξει την προσοχή της Γεωργιανής το διάστημα που εργαζόταν στην οικία στο Μαρούσι. Ήθελε να το πάρει πάση θυσία διότι πίστευε, όπως είχε πει στον συνεργό της, ότι «στον καρπό της θα ταίριαζε καλύτερα απ’ ότι στο χέρι της κυρίας».

Βέβαια οι δυο δράστες δεν άφησαν άθικτα και τα μετρητά που βρήκαν στο χρηματοκιβώτιο της οικίας, συνολικά 18.000 ευρώ, τα οποία άρπαξαν και έβαλαν στις τσέπες καθώς έψαχναν για άλλα αντικείμενα.

Η Γεωργιανή οικιακή βοηθός πήρε μέχρι και τα Veja αθλητικά της ιδιοκτήτριας του σπιτιού γιατί όπως είπε στον συνεργό της, ήθελε να τα ταιριάξει με το Crhristian Dior βραχιόλι και το Vacheron Constantin ρολόι. Μαζί με αυτά «τσίμπησε» κι ένα Christian Dior στιλό, ασημί χρώματος, και το ασημί δαχτυλίδι με τις μαύρες πέτρες για να... ολοκληρωθεί το λουκ.

Σημειώνεται ότι από την έρευνα του Τμήματος Ασφάλειας Αμαρουσίου, προέκυψε ότι η Γεωργιανή οικιακή βοηθός με το ακριβό γούστο είχε απασχολήσει και στο παρελθόν τις αστυνομικές Αρχές, διότι παρακολουθούσε σπίτια-υποψήφιους στόχους στην περιοχή της Πεύκης.

Κλείσιμο
Προσήχθη στο Τμήμα Ασφαλείας και στη συνέχεια έγινε έρευνα στο σπίτι της, στο κέντρο της Αθήνας.

Εκεί διαπιστώθηκε πως έκρυβε μια μικρή... μπουτίκ με επώνυμα είδη ένδυσης και αξεσουάρ. Οδηγεί, δε, ένα ΙΧ μάρκας Mercedes και κυκλοφορεί σε γνωστά μαγαζιά της Αθήνας, ειδικότερα στο Κολωνάκι, κρατώντας τσάντες Louis Vuitton και Long Champ.

Ειδήσεις σήμερα:

Αδιανόητο: Αμερικανίδα φοιτήτρια γελάει και χορεύει αφού σκότωσε δύο ανθρώπους οδηγώντας μεθυσμένη


Καβγάδισαν μπροστά στις κάμερες Λόπεζ και Άφλεκ; - Ειδικός που διαβάζει τα χείλη αποκαλύπτει τι έλεγαν μεταξύ τους

Έτσι σχολίασε το Twitter τον αποκλεισμό της Ελλάδας στη Eurovision - «To παιδί δεν φταίει σε τίποτα»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Best of Network

Δείτε Επίσης