Προθεσμία για την Παρασκευή πήρε ο πατέρας που ξέχασε το βρέφος στο αυτοκίνητό του και πέθανε

Προθεσμία για την Παρασκευή πήρε ο πατέρας που ξέχασε το βρέφος στο αυτοκίνητό του και πέθανε

Η νεκροτομή θα ρίξει φως στα αίτια του θανάτου του βρέφους

dikasti12
Στον ανακριτή μεταφέρθηκε ο 37χρονος πατέρας που το μεσημέρι της Τρίτης, ξέχασε το 5,5 μηνών κοριτσάκι του στο αυτοκίνητο για ώρες, με αποτέλεσμα αυτό βρει τραγικό θάνατο.

Ο 37χρονος, ο οποίος νοσηλευόταν φρουρούμενος σε ειδικό θάλαμο στο νοσοκομείο της Άρτας και σε πολύ άσχημη ψυχολογική, κλήθηκε να δώσει διευκρινίσεις για το τι συνέβη τη μοιραία Τρίτη, ωστόσο ζήτησε και πήρε προθεσμία να απολογηθεί την Παρασκευή.

Αμέσως μετά τον ανακριτή μεταφέρθηκε ξανά στο νοσοκομείο.

Υπενθυμίζεται ότι εναντίον του 37χρονου πατέρα του μωρού, έχει ασκηθεί δίωξη για ανθρωποκτονία από αμέλεια.

Η νεκροψία – νεκροτομή του βρέφους διενεργείται ήδη στο Πανεπιστήμιο των Ιωαννίνων και σύμφωνα με τις πληροφορίες το μεσημέρι αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί ωστόσο ενδεχομενως να μην υπάρξουν σήμερα επίσημες ανακοινώσεις καθώς πρέπει να βγουν και τα αποτελέσματα των τοξικολιγικών εξετάσεων.

Σε καταστολή με φάρμακα νοσηλεύεται  και η μητέρα του βρέφους, η οποία μάλιστα μετά το άκουσμα της τραγικής είδησης, σύμφωνα με τον διοικητής της 6ης ΥΠΕ Γιάννη Καρβέλη, πήγε να πέσει από το μπαλκόνι του νοσοκομείου.

Κλείσιμο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-csie1h1g56zd)


Το χρονικό της τραγωδίας

Η τραγωδία συνέβη χθες, Τρίτη, όταν η 27χρονη έφυγε για την εργασία της και ο 37χρονος υπάλληλος του ΔΕΔΔΗΕ πήρε το 5,5 μηνών κοριτσάκι για να το αφήσει στον βρεφονηπιακό σταθμό και να συνεχίσει για τη δική του δουλειά. Όμως, δεν πέρασε ποτέ από τον σταθμό, αλλά έφτασε κατευθείαν στη δουλειά του, όπου πάρκαρε το αυτοκίνητό του, το κλείδωσε και μπήκε μέσα ξεχνώντας ότι το μωράκι ήταν δεμένο στο παιδικό κάθισμα, στο πίσω κάθισμα του οχήματος! Στη συνέχεια, πήρε ένα υπηρεσιακό αυτοκίνητο για να πάει στη Λευκάδα όπου τον έστειλε η υπηρεσία του.

arta_simeio
Φωτογραφίες από το σημείο που είχε παρκαρισμένο το αυτοκίνητο ο πατέρας


Όταν η σύζυγός του σχόλασε και πήγε στον βρεφονηπιακό σταθμό για να παραλάβει το μωρό, άκουσε εμβρόντητη τους βρεφονηπιοκόμους να της λένε ότι δεν είχε πάει εκείνη την ημέρα. Αναστατωμένη τηλεφώνησε στον σύζυγό της και τον ρώτησε γεμάτη αγωνία πού βρίσκεται το μωρό. Η απάντησή του την έκανε να παγώσει, καθώς της είπε «Κλείσε, ξέχασα το παιδί στο αυτοκίνητο»!

Ο 37χρονος έτρεξε αμέσως στο αυτοκίνητό του και βρήκε το κοριτσάκι δεμένο στη θέση του, χωρίς αισθήσεις και με αφρούς στο στόμα. Αμέσως το μετέφερε στο νοσοκομείο, όπου έφτασε στις 2.55΄ το απόγευμα της Τρίτης και οι γιατροί ξεκίνησαν προσπάθειες για ανάνηψη. Όμως, ήταν πια αργά για το άτυχο βρέφος, που είχε ήδη αφήσει την τελευταία του πνοή. Εκείνη τη στιγμή, έφτασε και η 27χρονη μητέρα που άκουσε το θλιβερό νέο από τους γιατρούς, οι οποίοι ενημέρωσαν και το αστυνομικό τμήμα της Άρτας.

Ειδήσεις σήμερα:

Tο αρρωστημένο βίντεο που είχε προγραμματίσει να ανέβει στο YouTube o νεοναζί σφαγέας του Τέξας


Ο Ημιμαραθώνιος Κρήτης ξαναχτυπά: Με «Κυριάκο», «Αλέξη» και «αυτοί είστε» το φετινό σποτ

Viral το μήνυμα της υποψήφιας των πανελλαδικών που ζήτησε ησυχία - Οι συγκινητικές απαντήσεις που πήρε










Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης