Ένας 16χρονος από το Πακιστάν τραυματίστηκε σοβαρά έπειτα από άγρια συμπλοκή που σημειώθηκε στην πλατεία Μοναστηρακίου το βράδυ της Δευτέρας.
Ήταν λίγο μετά τα 21:00 βράδυ όταν μια ομάδα ενεπλάκη σε λεκτικό αρχικά καυγά. Στη συνέχεια όμως τα πράγματα ξέφυγαν από τον έλεγχο και ακολούθησε συμπλοκή με αποτέλεσμα να μαχαιρωθεί ένας εξ αυτών στην κοιλιακή χώρα και να τραυματιστεί σοβαρά.
Η άγρια συμπλοκή διαδραματίστηκε μπροστά στα έντρομα μάτια δεκάδων πολιτών.
Στο σημείο έσπευσε η αστυνομία η οποία ξεκίνησε έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών. Συνελήφθησαν δύο άτομα. Τον 16χρονο τραυματία παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και τον μετέφερε στο Λαϊκό Νοσοκομείο.
Με στρατηγικό όραμα και σταθερά ανοδική πορεία, ο Όμιλος Revoil κινείται ταυτόχρονα σε τρεις διαφορετικούς αλλά συμπληρωματικούς άξονες που έχουν ως κοινό σημείο αναφοράς την ενέργεια.
Η αυτοκίνηση αλλάζει με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Όμως η μεγαλύτερη επανάσταση δεν είναι ένα καλύτερο αυτοκίνητο αλλά ένας κόσμος που το χρειάζεται λιγότερο. Και εντελώς διαφορετικό.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.