Καλλιθέα: Πώς έγινε το θανατηφόρο τροχαίο στο σημείο «παγίδα» - Απαρηγόρητοι οι γονείς της 12χρονης

Καλλιθέα: Πώς έγινε το θανατηφόρο τροχαίο στο σημείο «παγίδα» - Απαρηγόρητοι οι γονείς της 12χρονης

Γείτονες της οικογένειας μιλούν στο protothema.gr - «Το κοριτσάκι μάλλον προσπάθησε να περάσει τη διάβαση»

kallithea-mak1
Συγκλονισμένοι είναι οι κάτοικοι στη γειτονιά της 12χρονης στην Καλλιθέα  η οποία το μεσημέρι της Δευτέρας παρασύρθηκε από αυτοκίνητο και τραυματίστηκε θανάσιμα στη συμβολή των οδών Θησέως και Σπάρτης.

Η κατάσταση της υγείας του κοριτσιού από την πρώτη στιγμή κρίθηκε πολύ σοβαρή. Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που την μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας με βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση. Οι γιατροί έπεσαν πάνω στην 12χρονη  προσπαθώντας επί μια ώρα να την κρατήσουν στη ζωή αλλά δεν τα κατάφεραν.  Η άτυχη 12χρονη υπέκυψε στα πολύ σοβαρά της τραύματα. 
kallithea-troheoo_2
kallithea-troheoo--_2
kallithea-troheoo-_2


«Έχω σοκαριστεί, πραγματικά. Η οικογένεια είχε τρία παιδάκια, δεν μπορώ να το πιστέψω» λέει στο protothema.gr μια γειτόνισσα της οικογένειας ενώ ένας άλλος γείτονας αναφέρει: «Το κοριτσάκι μάλλον προσπάθησε να περάσει τη διάβαση και την παρέσυρε. Είναι ένα σημείο ''παγίδα'' και χρειάζεται προσοχή».

Σύμφωνα με στενό συγγενικό πρόσωπο της οικογένειας, το οποίο μίλησε στο protothema.gr οι γονείς είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. «Ο πατέρας και η μάνα δεν ξέρουν πού βρίσκονται, έχουν καταρρεύσει. Έτρεξαν κατευθείαν στο νοσοκομείο και εκεί έμαθαν ότι το παιδί τους είναι νεκρό».

Δείτε βίντεο με τις δηλώσεις των γειτόνων της οικογένειας:

Δήλωση γειτόνισσας Καλλιθέα
Κλείσιμο


Καλλιθέα - Δήλωση


Ο 32χρονος οδηγός του οχήματος συνελήφθη και υποβλήθηκε σε σχετικές εξετάσεις ώστε να διαπιστωθεί αν τη στιγμή του δυστυχήματος βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ ή άλλων ουσιών. Αργότερα έγινε γνωστό ότι το αποτέλεσμα ήταν αρνητικό. 

kallithea-troheo-_2
kallithea-troheo_2


Πώς έγινε το τροχαίο δυστύχημα

Το αυτοκίνητο που κινούνταν στη μεσαία λωρίδα κυκλοφορίας επί της Λεωφόρου Ελευθερίου Βενιζέλου με κατεύθυνση από την οδό Δαβάκη προς τη Λεωφόρο Ποσειδώνος, φτάνοντας στο ύψος της διασταύρωσής της με την οδό Σπάρτης, παρέσυρε την ανήλικη ενώ προσπαθούσε να περάσει απέναντι.

IMG_20230508_152422
kallithea-mak


Σύμφωνα με μαρτυρίες η ανήλικη επιχείρησε να περάσει στο απέναντι πεζοδρόμιο εκτός διάβασης ενώ ο οδηγός, στην προσπάθεια να αποφύγει την ανήλικη, «σφηνώθηκε» στην πόρτα κτιρίου και χρειάστηκε η παρέμβαση της Πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό του.

Φωτογραφίες: Facebook: Πυρκαγιά Ενημέρωση/ neakallithea.gr/ epoxeschannel.blogspot.com

Ειδήσεις σήμερα:

Ο Τσακαλώτος και οι «53+» του ΣΥΡΙΖΑ πρότειναν πληρωμές σε τοπικά νομίσματα

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: «Κόλαφος» η καθηγήτρια ιατροδικαστικής κατά του Αναγνωστόπουλου - «Δεν πεθαίνει κάποιος από μία αγκαλιά»

Καλλιθέα: Αυτοκίνητο παρέσυρε και σκότωσε 12χρονη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης