Σύμφωνα με το onlarissa, το τροχαίο συνέβη όταν -κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες- λεωφορείο του ΚΤΕΛ που εκτελούσε το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη – Αθήνα, έπεσε πάνω σε δύο ΙΧ επιβατικά τα οποία ήταν σταματημένα στη Λωρίδα Έκτακτης Ανάγκης (ΛΕΑ) επί της ΠΑΘΕ.
Αποτέλεσμα της σύγκρουσης αρχικά ήταν να σκοτωθεί ένας 19χρονος και να τραυματιστούν άλλα έξι άτομα, επιβάτες των αυτοκινήτων.
Ωστόσο, λίγες ημέρες αργότερα, έπειτα από γενναία μάχη στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας έφυγε από τη ζωή και ο 19χρονος Βασίλης Γκαραγκούνης σκορπίζοντας θλίψη στην οικογένεια του.
ΔΕΗ Tour of Hellas 2026: Εντυπωσιακή αγωνιστική διαδρομή μέσα από 863,8 χιλιόμετρα και 5 περιφέρειες της χώρας - Δράσεις για το ποδήλατο σε όλες τις μορφές του για μικρούς και μεγάλους με το ΔΕΗ Power Up The Race