Ιερόσυλος διέρρηξε τα παγκάρια δυο ναών στην Φλώρινα

Ιερόσυλος διέρρηξε τα παγκάρια δυο ναών στην Φλώρινα

Ξάφρισε 1.200 ευρώ από την τσέπη του θύματος

astynomia
Χάρη στην αξιοποίηση των στοιχείων που είχαν συλλέξει οι αστυνομικοί της Ασφάλειας από δυο εκκλησίες σε περιοχή της Φλώρινας, οι οποίες είχαν γίνει στόχοι διάρρηξης το τελευταίο διάστημα, οι κλοπές εξιχνιάστηκαν και ταυτοποιήθηκε ο ιερόσυλος ο οποίος εντοπίστηκε.

Πρόκειται για έναν 50χρονο Έλληνα για τον οποίο προέκυψε από την έρευνα των αστυνομικών ότι εισέβαλε στους δυο ναούς στο διάστημα από τις αρχές Απριλίου ως την περασμένη Πέμπτη, έσπασε τα παγκάρια και άρπαξε συνολικά 160 ευρώ. Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του δράστη για κλοπή και φθορά ξένης ιδιοκτησίας υποβλήθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας.

Ξάφρισε 1.200 ευρώ από την τσέπη του θύματος

Εκμεταλλεύτηκε τον συνωστισμό που επικρατούσε σε ένα σημείο με αρκετό κόσμο στο Ηράκλειο ένας 51χρονος Έλληνας με... "ελαφρύ" χέρι, για να "βουτήξει" περισσότερα από 1.200 ευρώ από την τσέπη ενός ανυποψίαστου άνδρα. Η κλοπή έγινε την περασμένη Τετάρτη και εξιχνιάστηκε από την Ασφάλεια μετά την παρέλευση του αυτοφώρου. Έτσι, ο δράστης δεν συνελήφθη και η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηρακλείου.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης