Θεσσαλονίκη: «Τον μπέρδεψα με τον άντρα μου» ισχυρίζεται η 71χρονη που μαχαίρωσε τον γιο της

Θεσσαλονίκη: «Τον μπέρδεψα με τον άντρα μου» ισχυρίζεται η 71χρονη που μαχαίρωσε τον γιο της

Οι αστυνομικοί, που μπήκαν πρώτοι στο σπίτι, εντόπισαν στον νεροχύτη της κουζίνας τρία μαχαίρια και ένα ψαλίδι με ίχνη αίματος

peripoliko_ast
Στον γιο της φέρεται να επιτέθηκε 71χρονη γυναίκα στην Πολίχνη Θεσσαλονίκης, τραυματίζοντάς τον σοβαρά στο κεφάλι.

Κατά την απολογία της στους αστυνομικούς η 71χρονη, που φέρεται να τραυμάτισε σοβαρά τον γιο της, ισχυρίστηκε ότι μπέρδεψε τον 44χρονο με τον σύζυγό της και τον χτύπησε κατά λάθος με το νύχι της στο κεφάλι.

Οι αστυνομικοί, που μπήκαν πρώτοι στο σπίτι, εντόπισαν στον νεροχύτη της κουζίνας τρία μαχαίρια και ένα ψαλίδι με ίχνη αίματος, σύμφωνα με το thestival.gr.

Σε πολύ σοβαρή κατάσταση o 44χρονος

Υπενθυμίζεται πως ο 44χρονος που τα ξημέρωματα του Σαββάτου φέρεται να δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι από την 71χρονη μητέρα του, μέσα στο διαμέρισμά τους στην περιοχή της Πολίχνης, νοσηλεύεται σε πολύ σοβαρή κατάσταση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άντρας έχει τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι από τα χτυπήματα που δέχθηκε με το αιχμηρό αντικείμενο από την μητέρα του την ώρα που κοιμόταν και νοσηλεύεται σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. 

Ο πατέρας του θύματος και σύζυγος της γυναίκας ήταν εκείνος που ειδοποίησε το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μόλις είδε αιμόφυρτο τον γιο του και αντιλήφθηκε τι είχε συμβεί. Μόλις οι διασώστες έφτασαν στο διαμέρισμα επί της οδού Βερτίσκου, ειδοποίησαν την ΕΛ.ΑΣ. η οποία προχώρησε στη σύλληψη της 71χρονης.

Σημειώνεται ότι τόσο η 71χρονη όσο και ο 44χρονος γιος της αντιμετωπίζουν πολύ σοβαρά ψυχολογικά και ψυχιατρικά προβλήματα.

Κλείσιμο
Την υπόθεση έχει αναλάβει το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης και σε βάρος της 71χρονης έχει σχηματιστεί δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Ειδήσεις σήμερα:

Στέψη βασιλιά Καρόλου: Με τη βασιλική οικογένεια στο μπαλκόνι του Μπάκιγχαμ έπεσε η αυλαία της λαμπερής τελετής

Τρίκαλα: Θρήνος για την 15χρονη που έφυγε από καρδιακή ανακοπή - «Της κάναμε ΚΑΡΠΑ, της βάλαμε βηματοδότη»

Super League 1: Αναβάλλεται η αυριανή αγωνιστική των πλέι οφ μετά το αίτημα Παναθηναϊκού
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης