Αλλοδαπός διέρρηξε εννέα οχήματα στην Χερσόνησο

Αλλοδαπός διέρρηξε εννέα οχήματα στην Χερσόνησο

Διέμενε στο Λασίθι αλλά «χτυπούσε» στο Ηράκλειο

car_thief
Από τον Άγιο Νικόλαο στο Λασίθι όπου κατοικεί, εξορμούσε στην Χερσόνησο στο Ηράκλειο για να παραβιάζει αυτοκίνητα ένας αλλοδαπός που δρούσε από τις 18 Φεβρουαρίου ως το περασμένο Σάββατο. Όμως, η ανάλυση του τρόπου δράσης του είχε ως αποτέλεσμα να οδηγηθεί στα ίχνη του η έρευνα των αστυνομικών του τοπικού τμήματος.

Όπως προέκυψε από την προανάκριση, ο αλλοδαπός που εντοπίστηκε το πρωί της Δευτέρας είχε διαπράξει πέντε διαρρήξεις και τέσσερις απόπειρες σε οχήματα στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Χερσονήσου και είχε αρπάξει από το εσωτερικό τους χρήματα, έναν φορητό υπολογιστή και διάφορα εργαλεία, που η συνολική τους αξία ξεπερνά τα 1800 ευρώ.

Σε έρευνα που έγινε στην κατοικία του δράστη σε περιοχή του Δήμου Αγίου Νικολάου σε συνεργασία με αστυνομικούς της τοπικής Ασφάλειας, κατασχέθηκε ένα μαχαίρι που ήταν αρκετό για να συλληφθεί, αν και είχε παρέλθει το αυτόφωρο. Ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Ηρακλείου άσκησε σε βάρος του δίωξη για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων και παρέπεμψε σε ανακριτή την δικογραφία που σχηματίστηκε για κλοπές τετελεσμένες και σε απόπειρα.

Διέρρηξε τρία Ι.Χ. και έκλεψε σακίδιο από μπαρ

Τέσσερις κλοπές που είχαν γίνει τα ξημερώματα της Δευτέρας στη Νάξο εξιχνιάστηκαν από τους αστυνομικούς του τμήματος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων και συνελήφθη το ίδιο βράδυ ο δράστης, ο οποίος παραβίασε σε τρία οχήματα και άρπαξε αντικείμενα, ενώ και μέσα από ένα μπαρ έκλεψε το σακίδιο ενός θαμώνα που βρέθηκε και αποδόθηκε στον δικαιούχο. Ο δράστης οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Νάξου.




Ειδήσεις σήμερα:

Σωσίας της Κιμ Καρντάσιαν και μοντέλο του Onlyfans πέθανε από ανακοπή μετά από πλαστική επέμβαση

Στάσεις εργασίας στα λεωφορεία την Πρωτομαγιά


Οδηγός ήρθε αντιμέτωπος με πέντε αρκούδες έξω από τη Σιάτιστα – Δείτε το βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης