Γιάννης Λύρας: Απέσυρε τη μήνυση η 92χρονη – «Δεν υπήρξε διαπληκτισμός» λέει ο πλαστικός χειρουργός

Γιάννης Λύρας: Απέσυρε τη μήνυση η 92χρονη – «Δεν υπήρξε διαπληκτισμός» λέει ο πλαστικός χειρουργός

Οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια και αποφάσισαν να μην δώσουν συνέχεια στα δικαστήρια στην αντιπαράθεσή τους

lyras-2
Συμβιβαστική λύση βρέθηκε ανάμεσα στον πλαστικό χειρούργο, Γιάννη Λύρα και την ηλικιωμένη γυναίκα με την οποία φέρεται να καβγάδισαν για τα κοινόχρηστα.

Όπως έγινε γνωστό ο κ. Λύρας είχε περάσει το Σαββατοκύριακο στα κρατητήρια του αστυνομικού τμήματος Κηφισιάς καθώς η γυναίκα κατέθεσε μήνυση σε βάρος του μετά από καβγά που είχαν για τα κοινόχρηστα. Όμως, το μεσημέρι της Δευτέρας, οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια και αποφάσισαν να μην δώσουν συνέχεια στα δικαστήρια στην αντιπαράθεσή τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, νωρίτερα από την εισαγγελία είχε ασκηθεί ποινική δίωξη σε βάρος του κ. Λύρα για απειλή, σωματική βλάβη και εξύβριση και στη συνέχεια ο ίδιος παραπέμφθηκε στο αρμόδιο αυτόφωρο δικαστήριο να δικαστεί. Πλην όμως η υπόθεση αυτή έκλεισε.

Δείτε βίντεο από τις δηλώσεις του κ. Λύρα

Δήλωση Γιάννη Λύρα έξω από την Ευελπίδων


«Δεν υπήρξε τίποτα. Καμία λεκτική αντιπαράθεση, ούτε τίποτα. Δεν ήμουν καν στο σπίτι μου. Το θέμα ήταν απειλή, εκφοβισμός για τον 3χρονο τέκνο μου από υπερήλικα άτομο, το οποίο συμπαθώ και ιδιαιτέρως» τόνισε σε δηλώσεις του ο κ. Λύρας.

Κλείσιμο
Και πρόσθεσε: «Εγώ έκανα κατευθείαν τις κινήσεις προς την Δικαιοσύνη. Μετά γελάγαμε, τα βρήκαμε μεταξύ μας, ήταν πολύ ωραίο το κλίμα».

lyras-4
lyras-3
lyras-2

Η ανακοίνωση από το γραφείο του κ. Λύρα

Σχετικά με το υποτιθέμενο επεισόδιο πληροφορούμε τους αγαπητούς μας φίλους ότι η ο δρ Λύρας μένει σε μονοκατοικία που ΔΕΝ έχει κοινόχρηστα. Επρόκειτο για παρεξήγηση που έλαβε χώρα το Σαββατοκύριακο και έχει ήδη λήξει και επίσημα. Επρόκειτο για μυήσεις και παράπονα προς τις επίσημες αρχές (αστυνομία) που ο δρ Λύρας υπέβαλε απο τις 27/3/2023 κατα της 93 χρονης γειτόνισσας επειδή λόγω "υπερβολικής και φορτικής" έκφρασης "αγάπης" της 93 χρονης απέναντι στην 3 χρονη κόρη του γιατρού (συχνά εν τη απουσία του στην πολυσύχναστη κλινική του) το παιδί αισθάνθηκε πολλές φορές έντονο φόβο. Η μήνυση που είχε υποβάλλει ο γιατρός για να προστατέψει το ανήλικο τέκνο του στενοχώρησε την 93 χρονη η οποία χωρίς να είναι ο γιατρός παρών στην οικία όπου το παιδί βρισκόταν ανυπεράσπιστο με τους παππούδες, τη μητέρα του και τον κηπουρό, άγνωστο γιατί, επισκέφτηκε το εφημερεύον ΚΑΤ και αφού ουδέν διαπιστώθηκε επέστρεψαν όλοι στην οικία τους. Δεν νοσηλεύτηκε ούτε καν για παρακολούθηση. Τη Δευτέρα 24/4/2023 με σεβασμό στο νόμο, προχώρηαε σε ανάκληση της μηνύσεως της και η καλή γειτονία συνεχίζεται. Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας. Να είστε σίγουροι ότι ο γιατρός δεν είχε συμμετοχή στο υποτιθέμενο επεισόδιο, ούτε λεκτική αντιπαράθεση ούτε καμία σωματική επαφή πόσο μάλλον σωματική βλάβη κανενός τύπου. Παραμένουμε στη διάθεση των φίλων μας με αγάπη και εκτίμηση.

Liras


Ειδήσεις σήμερα:

«Τη σκότωσα για να την λυτρώσω, εκείνη μου το ζητούσε», λέει ο μητροκτόνος από τη Θεσσαλονίκη

Μαφία αλά ελληνικά - Ο «Μανιάτης», τα 3 αδέρφια αστυνομικοί και οι 64 μαφιόζοι

Γιάννης Λύρας: Στα κρατητήρια ο πλαστικός χειρουργός μετά από άγριο καυγά με 92χρονη για τα κοινόχρηστα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης