Πέλλα: Ανυπολόγιστη ζημιά σε επιχείρηση από «κυνηγούς» χαλκού

Πέλλα: Ανυπολόγιστη ζημιά σε επιχείρηση από «κυνηγούς» χαλκού

Ο δράστης είχε ξηλώσει όλα τα καλώδια παροχής ρεύματος με αποτέλεσμα να προκαλέσει μεγάλη ζημιά στο δίκτυο ηλεκτροδότησης

chalkos
Οικονομική καταστροφή προκάλεσε στην ιδιοκτήτρια μιας επιχείρησης επεξεργασίας φρούτων σε περιοχή του δήμου Αλμωπίας στην Πέλλα η λεηλασία που είχε κάνει ένας άγνωστος μ-τότε- "κυνηγός" χαλκού ο οποίος την είχε διαρρήξει το βράδυ της 30ης προς 31ης Μαρτίου.

Ο δράστης είχε ξηλώσει όλα τα καλώδια παροχής ρεύματος με αποτέλεσμα να προκαλέσει μεγάλη ζημιά στο δίκτυο ηλεκτροδότησης. Είναι χαρακτηριστικό ότι είχε "γδύσει" εντελώς την επιχείρηση, ξηλώνοντας καλώδια που μόνο η αξία τους ξεπερνούσε τα 20.000 ευρώ. Ωστόσο, τελικά ταυτοποιήθηκε από την έρευνα που έκανε η Ασφάλεια.

Πρόκειται για έναν 43χρονο Έλληνα, στην κατοχή του οποίου εντοπίστηκε κατά την έρευνα ένα μέρος των κλεμμένων καλωδίων και αποδόθηκε στην επιχειρηματία. Σε βάρος του δράστη σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή και διακεκριμένη φθορά ξένης ιδιοκτησίας που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πέλλας.

Ειδήσεις σήμερα:

Πλαταμώνας: Τροχαίο δυστύχημα στην Εθνική οδό, ΚΤΕΛ συγκρούστηκε με δύο ΙΧ - Ένας νεκρός

Ήπειρος: Η λίστα με τα 55 χωριά με λιγότερους από 30 κατοίκους, τρία έχουν αριθμό... μηδέν!

Τροχαίο δυστύχημα στην Ορεστιάδα: Η τραγική ιστορία της 54χρονης οδηγού - Δεν πρόλαβε να πάει στο πάρτι του εγγονιού της
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης