Ρόδος: Οδηγός χωρίς δίπλωμα αλλά με... τσεκούρι επιτέθηκε σε αστυνομικούς

Ρόδος: Οδηγός χωρίς δίπλωμα αλλά με... τσεκούρι επιτέθηκε σε αστυνομικούς

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών, παράνομη οπλοκατοχή, παραβάσεις του Κ.Ο.Κ., φθορά ξένης ιδιοκτησίας και βία κατά υπάλληλων

peripoliko-astinomia-rodos
Σκηνές από κινηματογραφική ταινία εκτυλίχθηκαν το απόγευμα της Τετάρτης στην πόλη της Ρόδου, με πρωταγωνιστή έναν Έλληνα "Fast and furious" που έκανε επικίνδυνους ελιγμούς με το Ι.Χ. αυτοκίνητό του, αν και δεν διέθετε άδεια ικανότητας οδήγησης. Μάλιστα, δεν δίστασε να επιτεθεί σε αστυνομικούς.

Όταν οι αστυνομικοί επιχείρησαν να τον σταματήσουν πριν προκαλέσει ατύχημα, εκείνος πάτησε γκάζι αλλά έχασε τον έλεγχο και προσέκρουσε σε ένα σταθμευμένο όχημα! Οι άνδρες του τοπικού τμήματος προσπάθησαν να τον ακινητοποιήσουν, όμως ο... ζόρικος οδηγός τους επιτέθηκε και επιχείρησε να διαφύγει. Τελικά, δεν απέφυγε τις χειροπέδες και στο όχημά του βρέθηκαν μικροποσότητες ηρωίνης και κάνναβης, αλλά και ένα... τσεκούρι!

tsekouri
To τσεκούρι που βρέθηκε στο αυτοκίνητο στη Ρόδο


Σε βάρος του δράστη σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών, παράνομη οπλοκατοχή, παραβάσεις του Κ.Ο.Κ., φθορά ξένης ιδιοκτησίας και βία κατά υπάλληλων, με την οποία οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ρόδου.

Σε δυο πόλεις είχε ναρκωτικά

Ένας 25χρονος Έλληνας συνελήφθη το βράδυ της Τετάρτης από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών και της Ο.Π.Κ.Ε. καθώς, μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε σε περιοχή της Κοζάνης, βρέθηκαν στην κατοχή του 15 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης. Ακολούθησε έρευνα στην προσωρινή κατοικία του στην πόλη των Γρεβενών, όπου βρέθηκαν άλλα εννέα γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και ένας μεταλλικός τρίφτης τα οποία κατασχέθηκαν. Ο 25χρονος οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του για κατοχή ναρκωτικών.

Ειδήσεις σήμερα:

Μυρσίνη Ζορμπά: «Έφυγε» η γυναίκα που οραματιζόταν ένα κόμμα του Πολιτισμού

Συνελήφθη ο Μέγας Αρχιμανδρίτης του Φαναρίου για κλοπή ρολογιού στην Τουρκία - Δείτε βίντεο

«Πόλεμος» μετά την έκρηξη του Starship: «Αποτυχία» για τα ΜΜΕ, μεγάλη επιτυχία για Μασκ και NASA
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης