Στην καταγγελία ότι άγνωστος έβαλε νεογέννητα γατάκια αρχικά σε νάυλον σακούλες, στη συνέχεια σε τσουβάλι και τελικά σε κάδο απορριμάτων προχώρησε η Φιλοζωϊκή Ομάδα Βόλου.
Την αποκρουστική ανακάλυψη έκανε εθελόντρια της ομάδας η οποία ενημερώθηκε από διερχόμενη κάτοικο της περιοχής Χρυσοχοΐδη ότι μέσα σε κάδο απορριμάτων στη συμβολή των οδών Δαβάκη - Παπανικολάου άκουσε το σπαρακτικό κλάμα από νεογέννητα γατάκια.
Η ίδια γυναίκα ήταν αυτή που κάλεσε την πυροσβεστική άνδρες της οποίας απεγκλώβισαν τα συνολικά τέσσερα γατάκια τα οποία είχαν ακόμα τον ομφάλιο λώρο.
Δυστυχώς, όπως διαπιστώθηκε κατά τον απεγκλωβισμο, τα δύο από τα τέσσερα γατάκια ήταν ήδη νεκρά ενώ τα άλλα δύο που βρίσκονται εν ζωή παραδόθηκαν σε κτηνιατρειο για να κρατηθούν στη ζωή.
Για το περιστατικό έχει ενημερωθεί το αστυνομικό τμήμα Βόλου.
Η ανάρτηση της Φιλοζωΐκης Ομάδας Βόλου
Πριν λίγη ώρα εθελόντρια της ομάδας μας, ενημερώθηκε από διερχομενη κάτοικο της περιοχής Χρυσοχοιδη, ότι μέσα σε κάδο απορριμάτων στη συμβολή των οδών Δαβάκη - Παπανικολάου άκουσε το σπαρακτικό κλάμα από νεογέννητα γατάκια. Παρέμεινε εκεί και ειδοποίησε άμεσα την Πυροσβεστική Υπηρεσία Βόλου όπου οι πυροσβέστες απεγκλωβισαν από τον κάδο, μέσα από τσουβάλι, 4 νεογέννητα γατάκια με τον ομφάλιο λώρο . Κάποιο δίποδο "τέρας" έκανε πάλι την "καλή του πράξη"...Δυστυχώς για ακόμη μια φορά αντιλαμβανόμαστε ότι ζούμε σε μια κοινωνία όπου δεν έχουν όλες οι ζωές την ίδια αξία.... Ο "ανθρωπος" που το έκανε, είχε τοποθετησει το κάθε ένα γατάκι σε ξεχωριστή ναυλον σακούλα και όλες μαζί οι σακουλες ήταν μέσα στο τσουβάλι....Δυστυχώς από το απεγκλωβισμο, τα 2 από τα 4 γατάκια ήταν ήδη νεκρά. Τα άλλα 2 γατάκια που βρίσκονται εν ζωή η κυρία που άκουσε το κλάμα τους, και τα έσωσε, τα παρέδωσε σε κτηνιατρειο οπου τα ανέλαβαν με σκοπό να προσπαθήσουν να τα κρατήσουν στη ζωή. Όσο και αν το λέμε και το ξαναλέμε, ως Σωματειο στην σύγκληση της 5μελους επιτροπής διαχείρισης αδέσποτων ζώων , του Δήμου Βόλου, ότι πρέπει να υπάρχει πρόγραμμα στειρωσεων για αδέσποτες γάτες, δυστυχώς μάλλον ο δήμος τις θεωρεί αόρατες και οι στειρωσεις των αδέσποτων γατιών στην πόλη μας, γίνονται μόνο με ιδιωτική πρωτοβουλία.... ενώ στις περισσότερες πόλεις της χώρας υπάρχει πρόγραμμα στειρωσεων. Για το παραπάνω συμβάν έχει ήδη ενημερωθεί το Α. Τ Βόλου.
Από τα πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα και το all-inclusive ενοίκιο μέχρι τις κοινότητες φοιτητών και την ψηφιακή διαχείριση της καθημερινότητας, η Unity Smart Living προτείνει έναν διαφορετικό τρόπο να ζει κανείς τα φοιτητικά του χρόνια
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς
Ένα φθινοπωρινό Σαββατοκύριακο στις Σπέτσες είναι αρκετό για να καταλάβεις γιατί χιλιάδες άνθρωποι επιστρέφουν ξανά και ξανά. Όχι μόνο για έναν αγώνα, αλλά για μια εμπειρία που έχει εξελιχθεί σε σημείο αναφοράς του αθλητικού τουρισμού στην Ελλάδα.