Το άνοιγμα της δεύτερης φάσης του «προσωπικού βοηθού» από τις 10 Μαΐου σε όλη την επικράτεια, και όχι μόνο στην Αττική και τα νησιά της, που ισχύει τώρα, προανήγγειλε η υφυπουργός Πρόνοιας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Δόμνα Μιχαηλίδου.
Η Δόμνα Μιχαηλίδου, μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ, ανακοίνωσε επίσης ότι από την 1η Ιανουαρίου του 2024 η υπηρεσία θα ανοίξει για όλον τον πληθυσμό, χωρίς δηλαδή να ισχύει η κλήρωση που γίνεται σήμερα.
Η υφυπουργός Δόμνα Μιχαηλίδου απηύθυνε έκκληση σε όσο το δυνατόν περισσότερα άτομα να εγγραφούν στο πρόγραμμα, για να εργαστούν ως προσωπικοί βοηθοί, επισημαίνοντας ότι οι μεικτές αποδοχές αγγίζουν κατά μέσο όρο, τα 1660 ευρώ μηνιαίως για 9 ώρες εργασίας την ημέρα.
Ανέφερε παράλληλα ότι η όλη διαδικασία έχει γίνει όσο το δυνατόν πιο ελαστική γίνεται, ώστε το άτομο με αναπηρία να έχει περισσότερες επιλογές, με μία στοιχειώδη εκπαίδευση από την πλευρά της Πολιτείας, ώστε και ο προσωπικός βοηθός και το άτομο με αναπηρία, να γνωρίζουν τα δικαιώματά τους.
Στο IST College, η καλλιέργεια των ταλέντων, η ενθάρρυνση της ανεξάρτητης σκέψης και η δημιουργικότητα δίνουν στους φοιτητές και τις φοιτήτριες τα εφόδια για την μελλοντική επαγγελματική τους πορεία στον σύγχρονο κόσμο.
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στην εποχή των συνδυαστικών προγραμμάτων, οι καταναλωτές δεν αναζητούν απλώς χαμηλότερες χρεώσεις, αλλά ολοκληρωμένες προτάσεις που βελτιώνουν την καθημερινότητα και τους κάνουν να νιώθουν ότι βρίσκονται στο επίκεντρο της εξυπηρέτησης.