Ακρόπολη: «Δεν γίνεται να γυρνάνε τα παιδιά μας σφαγμένα από μια βόλτα» ξεσπά η μάνα του 18χρονου που μαχαιρώθηκε

Ακρόπολη: «Δεν γίνεται να γυρνάνε τα παιδιά μας σφαγμένα από μια βόλτα» ξεσπά η μάνα του 18χρονου που μαχαιρώθηκε

Όπως εξήγησε, οι ανήλικοι δράστες ζήτησαν τσιγάρο από την παρέα του 18χρονου και όταν είπαν ότι δεν είχαν, ο ένας επιτέθηκε και τραυμάτισε τον γιο της

mitera-akropoli
Τις κρίσιμες ώρες που περνά το παιδί της και όλη της η οικογένεια, περιέγραψε η μητέρα του 18χρονου Δημήτρη που έπεσε θύμα ληστείας από δύο 17χρονους στην περιοχή της Ακρόπολης, το βράδυ της Δευτέρας του Πάσχα.

Όπως τόνισε η γυναίκα, μιλώντας στον ΣΚΑΪ και την εκπομπή «Αταίριαστοι», το παιδί της βγήκε απλά μια βόλτα με τους φίλους του και λίγο έλειψε να χάσει τη ζωή του. «Δεν γίνεται», είπε χαρακτηριστικά, «να βγαίνουν τα παιδιά μας μια βόλτα και να γυρνάνε σφαγμένα».

Δείτε βίντεο:

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cs0n83rg9ncp)

Κλείσιμο
Παράλληλα, περιέγραψε ότι οι δύο δράστες, ο ένας μάλιστα είναι σεσημασμένος και υπόδικος για ανάλογη πράξη, ζήτησαν αρχικά τσιγάρο από την παρέα του γιου της και όταν εκείνοι απάντησαν ότι δεν καπνίζουν και δεν είχαν, ο ένας επιτέθηκε και τραυμάτισε τον γιο της που παραμένει νοσηλευόμενος σε κρίσιμη κατάσταση, έχοντας χάσει πολύ αίμα.

«Δύο φίλοι του παιδιού μου τρόμαξαν και έτρεξαν, ο ένας κυνήγησε τον δράστη και με τη βοήθεια άλλων περαστικών τον ακινητοποίησε», είπε.

Ειδήσεις σήμερα:

Ακρόπολη: Ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας στον 17χρονο που μαχαίρωσε τον 18χρονο

Θεσσαλονίκη: Βίντεο-ντοκουμέντο από άγρια συμπλοκή σε εμπορικό κέντρο - Τραυματίστηκε και αστυνομικός

Αλέξης Γεωργούλης: «Δεν δουλεύουμε μόνο στο ευρωκοινοβούλιο, συνάπτουμε και σχέσεις» - Η τελευταία συνέντευξη πριν τις αποκαλύψεις
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης