Εξαφάνιση ενηλίκου: Missing alert για τον 53χρονο Σκελκίμ Χιουσί από την Κω

Εξαφάνιση ενηλίκου: Missing alert για τον 53χρονο Σκελκίμ Χιουσί από την Κω

Αγνοείται από την περασμένη Κυριακή (09/04) - Έχει ύψος 1,70 μέτρα και είναι αδύνατος, φορούσε μαύρα ρούχα και παπούτσια

skelkim7278
Συναγερμός έχει σημάνει για την εξαφάνιση του 53χρονου Σκελκίμ Χιουσί από την Κω -αλβανικής καταγωγής- με το «Χαμόγελο του Παιδιού» να εκδίδει  missing alert με σκοπό τον εντοπισμό του.

Ο 53χρονος εξαφανίστηκε από την περιοχή της Κω την περασμένη Κυριακή (09/04) ενώ, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, υπάρχουν ενδείξεις ότι μπορεί να βρίσκεται στην Σύρο.

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση του Σκελκίμ (ον.) Χιούσι (επ.) σήμερα Μεγάλη Παρασκευή (14/04/2023) και άμεσα προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του κατόπιν αιτήματος των οικείων του, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι που θέτουν τη ζωή του σε κίνδυνο.

Ο Σκελκίμ Χιούσι έχει ύψος 1,70μ., είναι αδύνατος, έχει γκρι αραιά μαλλιά και σκούρα καστανά μάτια. Φορούσε μαύρο μπουφάν, μαύρο πουλόβερ, μαύρο παντελόνι και μαύρα παπούτσια.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.

Ειδήσεις σήμερα: 

Πεντάγωνο: Με φυλάκιση ως και 10 έτη ανά έγγραφο που διέρρευσε κινδυνεύει ο 21χρονος Τεϊσέιρα

Εύα Καϊλή: Τα επόμενα βήματα μετά την αποφυλάκιση – Πώς θα είναι η ζωή της με το βραχιολάκι

Ηράκλειο: Πρόστιμο 40.500 ευρώ στη γυναίκα που πάτησε το σκυλάκι - Οδηγείται στον εισαγγελέα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης