«Καταδικάζω απερίφραστα και απόλυτα την επίθεση αγνώστων στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στη Σίνδο στη Θεσσαλονίκη. Είναι αυτονόητο ότι η Αστυνομία κάνει ότι είναι εφικτό για ναταυτοποιήσει τους δράστες», έγραψε χαρακτηριστικά.
Η ανάρτηση στο Twitter:
Καταδικάζω απερίφραστα και απόλυτα την επίθεση αγνώστων στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στη Σίνδο στη Θεσσαλονίκη. Είναι αυτονόητο ότι η Αστυνομία κάνει ότι είναι εφικτό για να ταυτοποιήσει τους δράστες.
Οι σύγχρονοι μηχανισμοί ωρίμανσης ιδεών, που μειώνουν το ρίσκο, επιταχύνουν την εφαρμογή και βοηθούν τις πόλεις να λαμβάνουν πιο τεκμηριωμένες αποφάσεις.
Με επίκεντρο τις τοπικές κοινωνίες, η ΑΒ Βασιλόπουλος πραγματοποίησε 150 δράσεις εθελοντισμού σε όλη τη χώρα, με τη συμμετοχή περισσότερων από 4.500 ανθρώπων.