Λοχίας ήταν ο 38χρονος άνδρας που σκοτώθηκε μαζί με τη σύζυγό του σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής επί της εθνικής οδού Τρικάλων -Λάρισας.
Ο 38χρονος υπηρετούσε στη ΣΜΥ και ήταν πατέρας ενός μικρού παιδιού από τον πρώτο του γάμο. Το τροχαίο σημειώθηκε την Παρασκευή το απόγευμα στο ρεύμα προς Λάρισα ενώ το Ι.Χ όπως φαίνεται στις φωτογραφίες του trikalavoice διαλύθηκε εντελώς.
Το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε το ζευγάρι από την Οιχαλία, σύμφωνα με πληροφορίες συγκρούστηκε με προπορευόμενο φορτηγό, στο ρεύμα προς Λάρισα. Τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος έρευνα το Α.Τ Τρικάλων ενώ ο οδηγός του φορτηγού συνελλήφθη και κρατείται προσωρινά.
Στο ηφαιστειακό κόσμημα του Αιγαίου, συνεχίστηκε το τριήμερο 29-31 Μαΐου το φετινό (2026) πρόγραμμα Plastic Free Greece, καταγράφοντας μια εντυπωσιακή συγκομιδή απορριμμάτων που ξεπέρασε τα 420 κιλά.
Σε μια βραδιά υψηλού συμβολισμού στην καρδιά της Αθήνας, με φόντο τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης, ο Παναθηναϊκός παρουσίασε τις νέες εμφανίσεις του για τη σεζόν 2026/27, εγκαινιάζοντας επισήμως παράλληλα και τη νέα στρατηγική συνεργασία του με τη Superbet, η οποία αποτελεί τον Μεγάλο Χορηγό της ομάδας