Εντυπωσιακό το 10ο Poikilo Rocky Mountain

Εντυπωσιακό το 10ο Poikilo Rocky Mountain

Συνδιοργάνωση του «ΠΔΣ ΟΔΥΣΣΕΑΣ», του Υφυπουργείου Αθλητισμού, της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Πετρούπολης

poikilofoto
Το 10ο και καλύτερο ήταν το Poikilo Rocky Mountain που διοργανώθηκε, στην Πετρούπολη την Κυριακή 2 Απριλίου 2023, σε μια συνδιοργάνωση του «ΠΔΣ ΟΔΥΣΣΕΑΣ», του Υφυπουργείου Αθλητισμού, της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Πετρούπολης.

Περισσότεροι από 700 δρομείς, χωρίς να πτοηθούν από την βροχή που έπεφτε στο μεγαλύτερο μέρος του Αγώνα, έτρεξαν στις τρεις διαδρομές που ήταν σχεδιασμένες έτσι ώστε να συνδυάζουν την αγωνιστική ποιότητα, την ασφάλεια και την γνωριμία με τη μοναδική ομορφιά των μονοπατιών του Ποικίλου Όρους.

Η εκκίνηση δόθηκε, στην πλατεία 8ης Μαρτίου στην Πετρούπολη στις 10:00 για τη διαδρομή των 22,5 χιλιομέτρων και στις 10:30 για τα 8 και 4 χιλιόμετρα. Τις εκκινήσεις έδωσαν ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης και ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικού Τομέα Αθηνών Ανδρέας Λεωτσάκος.

Ενδιάμεσα εκκίνησε ο παιδικός αγώνας Rockάκι, με τους μικρούς δρομείς να κερδίζουν τις εντυπώσεις διανύοντας μια απόσταση ενός χιλιομέτρου μέσα στο Άλσος Αγίου Δημητρίου.

Κλείσιμο
Νικητές του 10ου Poikilo Rocky Mountain αναδείχθηκαν στους άνδρες ο Γεράσιμος Μητρόπουλος με χρόνο 2:06:22 και στις γυναίκες η Βασιλική Τζίμα με χρόνο 2:39:33. Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα: www.pdsodysseas.gr.

Ο πρόεδρος του ΠΔΣ ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ και Race Director της διοργάνωσης Δημήτρης Ζωναράς δήλωσε: «Η μεγάλη μας αθλητική γιορτή του Ποικίλου Όρους στέφθηκε με επιτυχία στα 10α γενέθλια της. Η βροχή δεν εμπόδισε τους δρομείς να απολαύσουν τον αγώνα και τους θεατές να τους περιμένουν στον τερματισμό για να τους χειροκροτήσουν. Ευχαριστώ το Υφυπουργείο Αθλητισμού, την Περιφέρεια Αττική, το Δήμο Πετρούπολης, τους χορηγούς και υποστηρικτές που πιστεύουν και στηρίζουν το όραμα μας για την ανάπτυξη του ορεινού τρεξίματος, την αξία της άθλησης και την προστασία του περιβάλλοντος . Ένα μεγάλο ευχαριστώ οφείλω στους δρομείς και στους εθελοντές που με όλες τις καιρικές συνθήκες αποδεικνύουν την αγάπη τους για το Poiklo Rocky Mountain. Είμαι υπερήφανος και ευτυχισμένος για τον παιδικό αγώνα που έκλεψε τις καρδιές μας. Συνεχίζουμε δυνατά και δίνουμε ραντεβού τον Απρίλη του 2024.»
10ο Poikilo Rocky Mountain 2023
 
Ειδήσεις σήμερα:

«Αποκηρύσσουν» οι αδελφοί του τον αντεισαγγελέα Κανελλόπουλο – «Η αδερφική σχέση δεν επιτρέπει πολιτικές ταυτίσεις»

«Κλειδώνουν» τα ψηφοδέλτια της ΝΔ - Εξορμήσεις Μητσοτάκη σε «δύσκολες» περιοχές

Νέα κακοκαιρία από σήμερα - Οι προβλέψεις των μετεωρολόγων για Μεγάλη Εβδομάδα, Ανάσταση και Πάσχα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης