Πιερία: Προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας στην Αθηνών-Θεσσαλονίκης την Πέμπτη
Στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα - Μέχρι πότε θα ισχύσει
Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα τεθούν σε ισχύ την Πέμπτη, από τις 7.30 το πρωί έως τις 7.30 το βράδυ, στην εθνική οδό Αθηνών-Θεσσαλονίκης, στο ύψος της Πιερίας, λόγω εργασιών διαγράμμισης.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ανακοίνωση της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας, θα διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων από τον ανισόπεδο κόμβο Κλειδίου (471ο χιλιόμετρο), έως τον ανισόπεδο κόμβο Αγαθούπολης (459ο χιλιόμετρο), στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα.
Η κυκλοφορία θα διεξάγεται μέσω της παλαιάς εθνικής οδού Κατερίνης - Θεσσαλονίκης, στην οποία τα οχήματα θα εισέρχονται με εκτροπή κυκλοφορίας, από τον ανισόπεδο κόμβο Νησελίου της Εγνατίας Οδού.
Ανεξήγητη απώλεια βάρους, εξάντληση, μειωμένη όρεξη ή δυσκολία στην κίνηση αποτελούν κάποια από τα «σημάδια» της δυσθρεψίας που συνήθως περνάνε απαρατήρητα
Η επένδυση στον σύγχρονο χώρο εργασίας ξεκινά με μια απόφαση: να αντιμετωπιστεί το εργασιακό περιβάλλον ως αυτό που πραγματικά είναι, ένα κρίσιμο κομμάτι της στρατηγικής της επιχείρησης. Η ΔΡΟΜΕΑΣ προσφέρει ακριβώς αυτό.