Πέραμα: «Το παιδί είχε κλειστά τα μάτια, έτσι κάνει όταν είναι τρομοκρατημένο» - Συγκλονίζει η μάνα της 6χρονης

Πέραμα: «Το παιδί είχε κλειστά τα μάτια, έτσι κάνει όταν είναι τρομοκρατημένο» - Συγκλονίζει η μάνα της 6χρονης

Η μητέρα της 6χρονης περιγράφει στο protothema.gr πώς ο Ιρακινός επιτέθηκε σεξουαλικά στο παιδί της - «Φοβήθηκα γιατί είχε όπλο»

perama-new
Τα εφιαλτικά λεπτά που φέρεται να έζησε το 6χρονο κορίτσι από το Πέραμα στα χέρια του 43χρονου Ιρακινού περιγράφει η μητέρα του η οποία καταγγέλλει πως είδε με τα μάτια της τον αλλοδαπό να θωπεύει την ανήλικη στα γεννητικά της όργανα.

«Είχα πάει για καφέ στο πλυντήριο αυτοκινητών που δούλευε, όπως κάθε μέρα γιατί κάναμε πολλή παρέα. Κάποια στιγμή, του ζήτησα να θερμομετρήσει το παιδί μήπως είχε πυρετό γιατί ήταν άρρωστη 4 ημέρες. Χρονομέτρησα δύο λεπτά, μπήκα στην αποθήκη και είδα ότι την ακουμπούσε στα γεννητικά της όργανα. Εξωτερικά, πάνω από τα ρούχα», δηλώνει στο protothema.gr η μητέρα της 6χρονης και εξηγεί το λόγο που δεν έκανε κάποια κίνηση για να σταματήσει τον 43χρονο.

«Το είδα με τα μάτια μου αλλά δεν είπα κάτι γιατί φοβήθηκα. Είχε ένα όπλο στο συρτάρι, το είδα και φοβήθηκα. Το μόνο που του είπα ήταν 'Άγγελε παίρνω το παιδί και φεύγω'. Το παιδί είχε κλειστά τα μάτια και δεν μίλαγε. Έτσι κάνει όταν είναι τρομοκρατημένο», αναφέρει η 28χρονη.

Δείτε φωτογραφίες από το πλυντήριο αυτοκινήτων στο οποίο ο Ιρακινός επιτέθηκε στην 6χρονη:


perama-2
perama-1



Ωστόσο, μόλις επέστρεψαν στο σπίτι τους, η 6χρονη εκμυστηρεύθηκε στη μητέρα της πως ο 43χρονος την είχε ακουμπήσει και μέσα από το εσώρουχό της.

«Το παιδί μετά μου είπε ότι την ακούμπησε και εσωτερικά. Στα γεννητικά της όργανα. Μου είπε πως δεν θέλει να τον ξαναδεί. Απο τότε πετάγεται στον ύπνο της», προσθέτει ενώ επισημαίνει πως απο η κόρη της εξετάστηκε από ιατροδικαστή και παιδιάτρο οι οποίοι δεν διαπίστωσαν ίχνη βιασμού.

Ειδήσεις σήμερα:

«Διωγμένοι» από την Ηλεία η παπαδιά και ο εραστής της 11 χρόνια μετά τη δολοφονία του ιερέα

Ακρωτηριασμός 8χρονου σε σχολείο της Θεσσαλονίκης - Έκλεισε πόρτα πάνω στο δάχτυλό του

Η Ρίτα Γουίλσον τραγούδησε Κόκκοτα στη δεξίωση Μπάιντεν για την 25η Μαρτίου - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης