Αυστηροποίηση των ποινών για όσους προκαλούν επεισόδια σε αγωνιστικούς χώρους και αποδυτήρια αθλητών και διαιτητών προβλέπει τροπολογία που κατατέθηκε στη Βουλή και αναμένεται να ψηφιστεί σήμερα στην Ολομέλεια.
Σύμφωνα με την προωθούμενη ρύθμιση οι παραβάτες θα αντιμετωπίζουν πλέον ποινή φυλάκισης ενός έτους αντί τριών μηνών.
Αναλυτικά, η εισηγητική έκθεση αναφέρει για το άρθρο 7 της τροπολογίας:
«Με την παρ. 1 της προτεινόμενης ρύθμισης προστίθεται παρ. 2Α στο άρθρο 41 ΣΤ του νόμου 2725/1999 σύμφωνα με την οποία τιμωρείται με φυλάκιση τουλάχιστον ενός έτους όποιος εισέρχεται χωρίς δικαίωμα, κατά τη διάρκεια αθλητικής συνάντησης ή αμέσως πριν από την έναρξη ή αμέσως μετά τη λήξη της, στον αγωνιστικό χώρο ή στον χώρο των αποδυτηρίων των αθλητών και των διαιτητών ή στους διαδρόμους που συνδέουν τους ανωτέρω χώρους και , με το σκοπό να διαταράξει την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα ή να προκαλέσει επεισόδια, βιαιοπραγεί κατά άλλου ή εκτοξεύει απειλές κατά προσώπου»
Πρόκειται για έναν εξειδικευμένο ψηφιακό ακαδημαϊκό βοηθό, σχεδιασμένο να συνομιλεί με τον φοιτητή φυσικά, να κατανοεί τις απορίες του και να τον καθοδηγεί στη μελέτη του.
Από τα πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα και το all-inclusive ενοίκιο μέχρι τις κοινότητες φοιτητών και την ψηφιακή διαχείριση της καθημερινότητας, η Unity Smart Living προτείνει έναν διαφορετικό τρόπο να ζει κανείς τα φοιτητικά του χρόνια
Με μια πρωτότυπη δράση κοινωνικής υπευθυνότητας, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία, με όχημα τον Mythos 0.0% και σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», ευαισθητοποίησε τα συναυλιακά κοινά για τη σημασία της υπεύθυνης κατανάλωσης και της ασφαλούς οδήγησης.