Ηράκλειο: «Θέμα χρόνου οι νέες συλλήψεις» λέει ο Σφακιανάκης για την υπόθεση του λυράρη με τον ανήλικο

Ηράκλειο: «Θέμα χρόνου οι νέες συλλήψεις» λέει ο Σφακιανάκης για την υπόθεση του λυράρη με τον ανήλικο

«Τα ψηφιακά ίχνη ήδη έχουν βρεθεί και είναι θέμα ημερών να βγαίνει το ένα ένταλμα σύλληψης μετά το άλλο» είπε ο Μανώλης Σφακιανάκης

lyraris-mak
Ραγδαίες προβλέπονται οι εξελίξεις στην υπόθεση μαστροπείας του ανήλικου αγοριού στο Ηράκλειο, με κατηγορούμενο τον 66χρονο λυράρη.

Ενώ αναμένεται η δημοσιοποίηση των στοιχείων του μουσικού και οι έρευνες για άλλα τρία άτομα - ανάμεσά τους και ένας γιατρός - που φέρονται να εμπλέκονται στην υπόθεση κακοποίησης του ανήλικου βρίσκονται σε εξέλιξη, ο αντιστράτηγος ε.α. Μανώλης Σφακιανάκης, πρόεδρος του Διεθνούς Ινστιτούτου Κυβερνοασφάλειας CSI αποκάλυψε μιλώντας στην Τηλεόραση CRETA πως έρχονται νέες συλλήψεις.

Ο κ. Σφακιανάκης ανέφερε πως έχουν εντοπιστεί τα ηλεκτρονικά ίχνη όσων έχουν επισκεφθεί τα προφίλ του ανήλικου που φέρεται να είχε ανοίξει ο 66χρονος λυράρης για να «ψαρέυει» πελάτες στους οποίους εξέδιδε τον ανήλικο.

«Στη συγκεκριμένη υπόθεση τα ψηφιακά ίχνη ήδη έχουν βρεθεί και είναι θέμα ημερών να βγαίνει το ένα ένταλμα σύλληψης μετά το άλλο» ανέφερε χαρακτηριστικά, τονίζοντας πως οι υποψήφιοι «πελάτες» αποδεικνύεται πως αντιμετώπισαν με «ερασιτεχνισμό» και άγνοια κινδύνου τη διαδικασία, γεγονός που σε συνδυασμό με τις οργανωμένες έρευνες των αρχών, θα τους φέρει άμεσα αντιμέτωπους με τη δικαιοσύνη.

Δείτε όσα είπε ο Μανώλης Σφακιανάκης στην Τηλεόραση CRETA:



Πηγή: Creta24


Ειδήσεις σήμερα:

Ξέσπασε η 14χρονη από τον Εύοσμο μετά το συστηματικό bullying: «Γιατί με φέρατε στη ζωή;»

Βίντεο από τη στιγμή της δολοφονίας στην καφετέρια της Νέας Ιωνίας

Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του προπονητή-βιαστή στην Ηλιούπολη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης