Κρήτη: Συγγενείς του 42χρονου αυτοί που προσπάθησαν να τον «γαζώσουν» με καλάσνικοφ στη Μεσαρά

Κρήτη: Συγγενείς του 42χρονου αυτοί που προσπάθησαν να τον «γαζώσουν» με καλάσνικοφ στη Μεσαρά

Οι δράστες της επίθεσης -δύο αδέρφια- έχουν ταυτοποιηθεί και αναζητούνται - Πώς έγινε το επεισόδιο που κατέληξε σε τροχαίο

kalashniokov83
"Χτένισαν" δυο κοινότητες στην ευρύτερη περιοχή της Μεσαράς οι αστυνομικοί του τμήματος Αρχανών-Αστερουσίων, της Ο.Π.Κ.Ε. και του Τ.Α.Ε., στο πλαίσιο ευρείας επιχείρησης που ξεκίνησε νωρίς το πρωί για τον εντοπισμό δύο αδελφών οι οποίοι ταυτοποιήθηκαν ως δράστες των πυροβολισμών με καλάσνικοφ εναντίον ενός 42χρονου, το μεσημέρι της Τρίτης.

Οι αστυνομικοί έχουν καταλήξει στο κίνητρο των δύο δραστών της επίθεσης ηλικίας 31 και 22 ετών, που φέρονται να είχαν προσωπικές διαφορές με τον 42χρονο, ο οποίος μάλιστα είναι συγγενής τους. Μάλιστα, σε βάρος τους σχηματίζεται δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας από κοινού. Πληροφορίες αναφέρουν ότι τόσο το θύμα, όσο και ο ένας από τα αδέλφια έχουν απασχολήσει στο παρελθόν τις αρχές. Κατά την διάρκεια της επιχείρησης, έγιναν έρευνες στα σπίτια και άλλους χώρους των δύο νεαρών, αλλά δεν εντοπίστηκαν.

Οι δράστες είχαν στήσει ενέδρα στον 42χρονο κτηνοτρόφο κρυμμένοι σε θάμνους κοντά στο πάρκινγκ ενός πρατηρίου υγρών καυσίμων στην περιοχή Πραιτώρια του Ασημίου στη Μεσαρά. Μόλις εκείνος άναψε τη μηχανή στο αυτοκίνητο της συζύγου του, το οποίο ήταν σταθμευμένο έξω από το πρατήριο, άρχισαν να πυροβολούν με καλάσνικοφ εναντίον του. Ο 42χρονος στάθηκε τυχερός, αφού γλίτωσε από τις σφαίρες. Ωστόσο, προκάλεσε τροχαίο στην προσπάθειά του να διαφύγει κι έτσι εγκατέλειψε το αυτοκίνητο και ξέφυγε τρέχοντας.

Ειδήσεις σήμερα:

Οι γέφυρες του Ρικάρντο Μοράντι: Στη Γένοβα γκρεμίστηκε, στα Σέρβια έκλεισε

Ο Ραγκούσης έχτισε βίλα στην Πάρο με δάνειο για τρίτεκνους -  «Το δικαιούνταν η σύζυγός μου»

Λιάνης... όπως Μικρούτσικος: «Η Βουγιουκλάκη άνοιξε το κιμονό, μου έδειξε το στήθος της και μου λέει “πιάσ’ το”»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης