Ραβίνος, που βρέθηκε το πρωί στο συγκεκριμένο εβραϊκό εστιατόριο-συναγωγή στου Ψυρρή, προκειμένου να προσευχηθεί, τόνισε στην ΕΡΤ ότι σε καθημερινή βάση γύρω στα 70 με 80 άτομα επισκέπτονται το εστιατόριο, στον επάνω όροφο του οποίου λειτουργεί συναγωγή, κάτι που δείχνει το μέγεθος της τραγωδίας που ευτυχώς αποφεύχθηκε.
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-crimup6t55ex)
Ο ραβίνος δήλωσε ότι είναι συγκλονισμένος με όσα αποκαλύφθηκαν, ενώ εξέφρασε τις ευχαριστίες και την ευγνωμοσύνη του στις ελληνικές Αρχές για τη σύλληψη των δύο Πακιστανών.
«Άνθρωποι σε όλον το κόσμο έχουν πληροφορηθεί τι συνέβη εδώ. Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι που συνελήφθησαν από τις ελληνικές αρχές με τη συνδρομή των Ισραηλινών αυτοί οι δύο φριχτοί άνθρωποι που ήθελαν να καταστρέψουν ανθρώπινες ζωές. Δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι χθες που ήρθα εδώ να προσευχηθώ απειλούνταν η ζωή μου» είπε.
Οι τελευταίες κουβέντες πριν από τον ύπνο μένουν στο μυαλό των παιδιών περισσότερο απ' όσο φανταζόμαστε. Και ίσως εκεί, μέσα σε λίγα λεπτά σιωπής, να ξεκινά η πιο σημαντική προπόνηση για την επόμενη μέρα.
Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι θα φέρει το μέλλον, μπορούμε όμως να είμαστε όσο γίνεται πιο ενημερωμένοι και προετοιμασμένοι με έναν απλό προληπτικό έλεγχο που θα μας δώσει πολύτιμες απαντήσεις για τη γονιμότητά μας.