Φύσηξε ο Βαρδάρης στη Θεσσαλονίκη κι εκτός από πτώση της θερμοκρασίας έφερε και προβλήματα σε διάφορες περιοχές του πολεοδομικού συγκροτήματος.
Οι ισχυροί βορειοδυτικοί άνεμοι, που φτάνουν τοπικά τα 5 με 6 μποφόρ, προκάλεσαν πτώσεις δέντρων. Η Πυροσβεστική Υπηρεσία δέχθηκε, μέχρι στιγμής, κλήσεις για τουλάχιστον πέντε πτώσεις δένδρων, χωρίς όμως να αναφερθούν υλικές ζημιές ούτε τραυματισμοί.
Στο μεταξύ, διακοπές ηλεκτροδότησης καταγγέλλουν από νωρίς κάτοικοι σε περιοχές της Καλαμαριάς.
Η θερμοκρασία στη Θεσσαλονίκη έχει πέσει στους 6 βαθμούς Κελσίου, ενώ επικρατούν λίγες νεφώσεις. Στην εξέλιξη της ημέρας αναμένεται ηλιοφάνεια, ενώ οι άνεμοι θα συνεχίσουν να πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις, εντάσεως 3 με 5 μποφόρ.
Η τεχνολογία και η τεχνητή νοημοσύνη επηρεάζουν και αλλάζουν τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί ο νομικός τομέας, με αποτέλεσμα να αυξάνονται οι ανάγκες για εξειδικευμένους επαγγελματίες στον τομέα της νομικής.