Διαμαρτυρία πραγματοποίησε ο φοιτητικός σύλλογος «Ενίαια Ανεξάρτητη Αριστερή Κίνηση», κατά την διάρκεια της παρέλασης στην Θεσσαλονίκη.
Οι διαμαρτυρόμενοι άνοιξαν και φώναζαν συνθήματα για τη τραγωδία στα Τέμπη, ζητώντας να αποδοθούν ευθύνες. Δεκάδες φοιτητές κρατούν στα χέρια μαύρα μπαλόνια και πλακάτ με συνθήματα όπως «δεν ήταν δυστύχημα, ήταν δολοφονία».
Η απόσταση από την εξέδρα των επισήμων ήταν μόλις 100 μέτρα ενώ επί τόπου βρίσκονταν δυνάμεις της αστυνομίας για να αποτρέψουν κάποιο απρόοπτο.
Από τα πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα και το all-inclusive ενοίκιο μέχρι τις κοινότητες φοιτητών και την ψηφιακή διαχείριση της καθημερινότητας, η Unity Smart Living προτείνει έναν διαφορετικό τρόπο να ζει κανείς τα φοιτητικά του χρόνια
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς
Ένα φθινοπωρινό Σαββατοκύριακο στις Σπέτσες είναι αρκετό για να καταλάβεις γιατί χιλιάδες άνθρωποι επιστρέφουν ξανά και ξανά. Όχι μόνο για έναν αγώνα, αλλά για μια εμπειρία που έχει εξελιχθεί σε σημείο αναφοράς του αθλητικού τουρισμού στην Ελλάδα.