Πανικός προκλήθηκε το πρωί της Παρασκευής 24 Μαρτίου σε γυμνάσιο της Ερέτριας, όταν έσκασε δυναμιτάκι στη διάρκεια γιορτής για την 25η Μαρτίου.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με όσα επιβεβαίωσε η αστυνομία, άγνωστοι πέταξαν το δυναμιτάκι κοντά στις τουαλέτες, με αποτέλεσμα να αναστατωθούν μαθητές, γονείς και καθηγητές.
Μέσα στα επόμενα λεπτά η αίθουσα του αμφιθεάτρου, στην οποία πραγματοποιούνταν η γιορτή, εκκενώθηκε, ενώ στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί του ΑΤ Ερέτριας, για την διερεύνηση του περιστατικού.
Δείτε βίντεο από τη στιγμή που σκάει το δυναμιτάκι
Σε μια νέα στρατηγική κίνηση που διευρύνει την παραγωγική της βάση και ενισχύει την παρουσία της στους τομείς της στεγανοποίησης και των έργων υποδομής, η ISOMAT εντάσσει στον Όμιλο το καταξιωμένο ελληνικό brand ESHA, μέσω της νεοσύστατης θυγατρικής ISOMAT BITUMEN.
Η Toyota εξελίσσεται εδώ και 6 δεκαετίες μαζί με την ελληνική αγορά και τις ανάγκες των οδηγών, διαμορφώνοντας παράλληλα τη δική της πρόταση για το μέλλον της βιώσιμης αυτοκίνησης.
Πώς η AI αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο οι μαθητές μελετούν και προετοιμάζονται για τις εξετάσεις, με τον εκπαιδευτικό να παραμένει ο καθοριστικός παράγοντας της μαθησιακής εμπειρίας