Νέα στοιχεία βλέπουν το «φως» της δημοσιότητας για την υπόθεση ασέλγειας της 17χρονης από ηλικιωμένο στα Τρίκαλα, καθώς υπεύθυνη για τα ροζ ραντεβού με τον ηλικιωμένο φέρεται να είναι μία οικογενειακή φίλη της ανήλικης.
Σύμφωνα με πληροφορίες του trikalanews.gr το κουβάρι της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται όταν πληροφορία πως ηλικιωμένος ασελγεί σε ανήλικη στον χώρο παλιού πολυκαταστήματος επί της ε.ο. Τρικάλων-Ιωαννίνων έφτασε στην Ασφάλεια Τρικάλων και άμεσα ξεκίνησαν οι έρευνες για την εξιχνίαση.
Συγκεκριμένα, άνδρες της Ασφάλειας που έφτασαν στο σημείο βρήκαν τον 84χρονο μαζί με το κορίτσι τη στιγμή που πραγματοποιούσαν τη μεταξύ τους χρηματική συναλλαγή και, όπως ήταν αναμενόμενο, πέρασαν άμεσα χειροπέδες στον ηλικιωμένο.
Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, από την προανάκριση προέκυψε ότι ανάμειξη στην υπόθεση έχει μια οικογενειακή φίλη του κοριτσιού που φέρεται να προγραμμάτισε το ραντεβού με σκοπό να πάρει τα χρήματα.
Ο ίδιος συνελήφθη και αναζητείται η «οικογενειακή φίλη» του παιδιού, καθώς και η μητέρα της που κατηγορείται για παραμέληση ανηλίκου.
Με την υπηρεσία Nexi DCC (Δυναμική Μετατροπή Νομίσματος), οι επιχειρήσεις κερδίζουν περισσότερα από τις πληρωμές με διεθνείς κάρτες, δίνοντας στους επισκέπτες τη δυνατότητα να πληρώνουν στο νόμισμά τους.
Η Flora Food Greece συνεχίζει για δεύτερη χρονιά το πρόγραμμα «Μεγάλη Αγκαλιά», προσφέροντας ουσιαστική υποστήριξη σε περισσότερες από 500 ανάδοχες οικογένειες που ανοίγουν το σπίτι και την καρδιά τους στα παιδιά που το έχουν ανάγκη
Κι αν ο τρόπος που κάνεις τις αγορές σου μπορούσε να προσαρμόζεται στη ζωή σου και όχι το αντίστροφο; Μια νέα πρόταση έρχεται να αλλάξει τον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι την ευελιξία στις αγορές και σου δίνει την ευκαιρία να αγοράσεις αυτό που ταιριάζει και ανταποκρίνεται στις δυνατότητες σου.