Νέα στοιχεία βλέπουν το «φως» της δημοσιότητας για την υπόθεση ασέλγειας της 17χρονης από ηλικιωμένο στα Τρίκαλα, καθώς υπεύθυνη για τα ροζ ραντεβού με τον ηλικιωμένο φέρεται να είναι μία οικογενειακή φίλη της ανήλικης.
Σύμφωνα με πληροφορίες του trikalanews.gr το κουβάρι της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται όταν πληροφορία πως ηλικιωμένος ασελγεί σε ανήλικη στον χώρο παλιού πολυκαταστήματος επί της ε.ο. Τρικάλων-Ιωαννίνων έφτασε στην Ασφάλεια Τρικάλων και άμεσα ξεκίνησαν οι έρευνες για την εξιχνίαση.
Συγκεκριμένα, άνδρες της Ασφάλειας που έφτασαν στο σημείο βρήκαν τον 84χρονο μαζί με το κορίτσι τη στιγμή που πραγματοποιούσαν τη μεταξύ τους χρηματική συναλλαγή και, όπως ήταν αναμενόμενο, πέρασαν άμεσα χειροπέδες στον ηλικιωμένο.
Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, από την προανάκριση προέκυψε ότι ανάμειξη στην υπόθεση έχει μια οικογενειακή φίλη του κοριτσιού που φέρεται να προγραμμάτισε το ραντεβού με σκοπό να πάρει τα χρήματα.
Ο ίδιος συνελήφθη και αναζητείται η «οικογενειακή φίλη» του παιδιού, καθώς και η μητέρα της που κατηγορείται για παραμέληση ανηλίκου.
Υπάρχουν ερωτήσεις που πολλοί γονείς κάνουν ψιθυριστά. Και άλλες που δεν κάνουν ποτέ. Όχι γιατί δεν τους απασχολούν. Αλλά γιατί φοβούνται ότι η απάντηση μπορεί να τους γεμίσει ενοχές.
Το διήμερο της διοργάνωσης περιλαμβάνει τον 2ο διεθνή αγώνα ποδηλασίας UCI Gran Fondo Loutraki Greece, ποδηλατική Expo, pasta party, τεχνικές παρουσιάσεις και μια μεγάλη γιορτή στην τελετή απονομής των μεταλλίων, με την υπογραφή του Kyvernitis Sports & Events