Ο ορισμός νέου αρχηγού στην ΕΛΑΣ έγινε με ομόφωνη απόφαση του αρμοδιου κυβερνητικού οργάνου επισημαίνει το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη λίγη ώρα μετά την δημοσιοποίηση της αιχμηρής επιστολής του απερχόμενου Αρχηγού, αντιστράτηγου Κωνσταντίνου Σκούμα.
Κύκλοι του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, σχολιάζοντας τις αναφορές Σκούμα σημείωναν ότι «η απόφαση για τον ορισμό νέου αρχηγού της ΕΛΑΣ ανήκει στο ανώτατο κυβερνητικό όργανο με αυτή την αρμοδιότητα, το ΚΥΣΕΑ και πάρθηκε, ομόφωνα, με μόνο γνώμονα την βελτίωση και την πιο θετική και αποτελεσματική εφαρμογή των σύγχρονων επιχειρησιακών σχεδίων της Ελληνικής Αστυνομίας για την ασφάλεια των πολιτών».
Οι ίδιοι κύκλοι σημείωναν ότι «είναι κατανοητή ασφαλώς κι η ανθρώπινη πικρία αλλά θα πρέπει να γίνει σεβαστή η κυβερνητική απόφαση και ο συλλογικός στόχος της».
Με επενδύσεις σε πλοία, υποδομές, ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και τεχνολογίες χαμηλών εκπομπών, η MINOAN LINES ενισχύει τη στρατηγική της κατεύθυνση προς ένα πιο βιώσιμο μέλλον.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος συνεχίζει να προσφέρει «όλα και κάτι παραπάνω» στην online αγοραστική εμπειρία, προσθέτοντας έναν ακόμη λόγο για εύκολες, γρήγορες και συμφέρουσες αγορές μέσα από το AB Eshop. Εδώ θα βρείτε όλες τις λεπτομέρειες.