Μιλάει η υπάλληλος της «Μαρίας Τσάλλα» στο Παγκράτι: «Ήταν γλυκιά, είπε ότι φεύγει για 3 βδομάδες»

Μιλάει η υπάλληλος της «Μαρίας Τσάλλα» στο Παγκράτι: «Ήταν γλυκιά, είπε ότι φεύγει για 3 βδομάδες»

Οι αποκαλύψεις της κοπέλας στο protothema.gr - Πώς την ενημέρωσε ότι δεν θα ξαναγυρίσει Ελλάδα - «Ήταν λιγομίλητη, μιλούσε σπαστά ελληνικά»

kataskopos-arthrou
Είναι ο άνθρωπος που συναναστρεφόταν καθημερινά με την 32χρονη «Μαρία Τσάλλα» και τη γνώριζε για περισσότερο από 2 χρόνια.

Η υπάλληλος του καταστήματος με τα πλεκτά που διατηρούσε η Ρωσίδα κατάσκοπος σπάει τη σιωπή της και μιλά στο protothema.gr για το προφίλ της μυστηριώδους γυναίκας.

«Το μαγαζί το έμαθα πριν από δυόμισι χρόνια μέσα από διαφήμιση στο Instagram. Με προσέλαβε τέλος Δεκεμβρίου. Ήθελε τον Ιανουάριο να φύγει για ένα ταξίδι αναψυχής και μου είχε πει ότι θα λείψει μόνο τρεις εβδομάδες. Στην πορεία, όμως μέσα από μηνύματα άρχισε να με ενημερώνει ότι δεν θέλει να ξαναγυρίσει στην Ελλάδα κι ότι έχει σκοπό να κλείσει το μαγαζί. Ξαφνιάστηκα διότι δεν το περίμενα και κινήσαμε τις διαδικασίες και το μαγαζί έκλεισε πριν λίγο καιρό. Ήταν μια γλυκιά γυναίκα, λιγομίλητη και μιλούσε μόνο για τη δουλειά της πάνω στο πλέξιμο. Μου είχε πει, ότι της άρεσε πολύ να πλέκει, έφτιαχνε σκουφιά, πουλόβερ εσάρπες καλοκαιρινές και χειμωνιάτικες και ότι σκέφτηκε μέσα στην καραντίνα να ανοίξει το μαγαζί . Δεν ήταν καθόλου περίεργος άνθρωπος , ούτε μυστήρια γυναίκα για να με βάλει σε υποψίες. Δεν έκανε περίεργα τηλεφωνήματα κι ούτε δεχοταν περίεργες επισκέψεις στο μαγαζί. Μεταξύ μας μιλούσαμε στα Αγγλικά γιατί μιλούσε σπαστά ελληνικά. Ήξερα ότι είναι μισή Ελληνίδα. Την άλλη καταγωγή της δεν την ήξερα. Αλλά τα χαρτιά της εδώ στην Ελλάδα λένε 'Μαρία Τσάλλα'. Έχει χαρτιά και ελληνική ταυτότητα», λέει η νεαρή υπάλληλος και αποκαλύπτει πως η 32χρονη, όπως της είχε συστηθεί, έμενα μόνη της στη διπλανή πολυκατοικία.

«Έμενε μόνη της με το γάτο της. Δεν ήξερα που έμενε πριν, δεν είχε αναφερθεί. Είχαμε μόνο επαγγελματική σχέση, τίποτα άλλο. Ήξερα ότι μίλαγε Αγγλικά, στα οποία συνεννοούμασταν, Γαλλικά, και ήξερα ότι μίλαγε και άλλες γλώσσες απλά δεν την είχα ρωτήσει ποτέ», τονίζει η ίδια.

Αναφορικά με το παρελθόν της «Μαρίας Τσάλλα» η Κ. δεν γνώριζε πολλά καθώς η 32χρονη κρατούσε μια διακριτική στάση.

«Το μόνο που γνώριζα είναι ότι πριν άνοιξει το μαγαζί είχε σπουδάσει φωτογραφία. Δεν υπήρχε τίποτα ύποπτο. Δεν είχα αντιληφθεί κάτι άλλο», εξηγεί η νεαρή γυναίκα και περιγράφει το πως εξαφανίστηκαν τα "ίχνη" της τον προηγούμενο μήνα.

«Αρχές Γενάρη μου είπε ότι έφυγε για ταξίδι αναψυχής. Το πλάνο ήταν να επιστρέψει τέλη Ιανουαρίου, δεν με χαιρέτησε και δεν φαντάστηκα ότι θα εξαφανιστεί. Όλο αυτό το διάστημα ούτε την αναζήτησε κανείς ούτε με ρώτησε κάποιος για αυτή», επισημαίνει η υπάλληλος της 32χρονης.

Ειδήσεις σήμερα:

«Δεν θα γυρίσουν ποτέ στην κοινωνία»: Τα μυστικά της φυλακής-φρούριο στο Ελ Σαλβαδόρ

Απόπειρα αρπαγής 6χρονου στα Άνω Λιόσια

Μητσοτάκης: Στα 780 ευρώ ο κατώτατος μισθός από την 1η Απριλίου 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης