Η 37χρονη Αννίτα Δημητρίου, είναι η νέα πρόεδρος του μεγαλύτερου κόμματος της Κύπρου του ΔΗΣΥ (Δημοκρατικός Συναγερμός). Η κυρία Αννίτα Δημητρίου έλαβε ποσοστό 69,18% και Δημήτρης Δημητρίου 30,82%
Είναι η πρώτη φορά που ο ΔΗΣΥ εκλέγει γυναίκα στην ηγεσία του ενώ η Αννίτα Δημητρίου είναι και η μικρότερη ηλικιακά Πρόεδρος κόμματος. Έτσι, διαδέχεται τον Αβέρωφ Νεοφύτου στην ηγεσία του κόμματος που ίδρυσε ο Γλαύκος Κληρίδης το 1976.
Η συμμετοχή στις εσωκομματικές εκλογές ανήλθε στο 41%. Το εκλογικό τους δικαίωμα στην Έκτακτη Παγκύπρια Εκλογική Συνέλευση για την ανάδειξη του νέου Προέδρου του Δημοκρατικού Συναγερμού άσκησαν 20.708 μέλη.
Στη σημερινή εκλογική διαδικασία ψήφισε και ο τέως Προεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης. Ο νέος Προεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης αν και προέρχεται από τον ΔΗΣΥ και δηλώνει μέλος του κόμματος δεν έλαβε μέρος στις εκλογές καθώς δεν έχει ξεκαθαρίσει αν έχει διαγραφεί λόγω της απόφασης του να διεκδικήσει τις προεδρικές εκλογές ως ανεξάρτητος με την στήριξη κομμάτων του Κεντρου.
Από τα πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα και το all-inclusive ενοίκιο μέχρι τις κοινότητες φοιτητών και την ψηφιακή διαχείριση της καθημερινότητας, η Unity Smart Living προτείνει έναν διαφορετικό τρόπο να ζει κανείς τα φοιτητικά του χρόνια
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς
Ένα φθινοπωρινό Σαββατοκύριακο στις Σπέτσες είναι αρκετό για να καταλάβεις γιατί χιλιάδες άνθρωποι επιστρέφουν ξανά και ξανά. Όχι μόνο για έναν αγώνα, αλλά για μια εμπειρία που έχει εξελιχθεί σε σημείο αναφοράς του αθλητικού τουρισμού στην Ελλάδα.