Το δρόμο για τις φυλακές προκειμένου να εκτίσει την ποινή του, αναμένεται να πάρει ο 55χρονος συγγραφέας Στέφανος Ξενάκης που συνελήφθη από τους αστυνομικούς του Αναζητήσεων, το πρωί της Δευτέρας καθώς σε βάρος του εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις για ακάλυπτες επιταγές, μη καταβολή εργοδοτικών εισφορών και μη καταβολή χρεών στο Δημόσιο.
Ο Στέφανος Ξενάκης, μετά και τη σημερινή μεταγωγή του στον Εισαγγελέα εκτελέσεως ποινών, αποφασίστηκε να οδηγηθεί στο σωφρονιστικό κατάστημα της Λάρισας προκειμένου να εκτίσει την ποινή του.
Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, η μεταγωγή του συγγραφέα από τα κρατητήρια του 7ου ορόφου της ΓΑΔΑ, αναμένεται να γίνει σήμερα αργά το απόγευμα ή αύριο το πρωί.
Σε βάρος του 55χρονου συλληφθέντα εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις με συνολική ποινή φυλάκισης οχτώ ετών και 11 μηνών για παράβαση της νομοθεσίας περί επιταγών, μη έγκαιρη καταβολή εργοδοτικών εισφορών και για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο.
Ειδικότερα, οπως αναφέρεται στο ενημερωτικό σημείωμα της ΕΛ.ΑΣ, «ο 55χρονος στο πλαίσιο της επιχειρηματικής του δραστηριότητας, ως εκπρόσωπος εταιρείας, εξέδιδε κατ’ εξακολούθηση ακάλυπτες επιταγές προς εξόφληση οικονομικών υποχρεώσεών της. Επιπλέον δεν κατέβαλε έγκαιρα τις εργοδοτικές εισφορές στους ασφαλιστικούς φορείς καθώς και τα χρέη του προς το ελληνικό δημόσιο».
Οι μεγαλύτερες αλλαγές στην ιστορία σπάνια ανακοινώνουν την άφιξή τους. Δεν ξεκινούν με μια ανακάλυψη ούτε με μια εφεύρεση. Ξεκινούν τη στιγμή που μια ιδέα, τόσο βαθιά ριζωμένη που μοιάζει αυτονόητη, παύει ξαφνικά να ισχύει. Μία από αυτές τις ιδέες ήταν ότι υπάρχει ένας σωστός τρόπος να τρώμε.
Τα Ελληνικά Κολλέγια αποτελούν μια σύγχρονη εκπαιδευτική επιλογή για νέους που θέλουν να χτίσουν το επαγγελματικό τους μέλλον, παραμένοντας στον τόπο τους.
Η εταιρεία αναλαμβάνει Ονομαστικός Χορηγός της διοργάνωσης, επενδύοντας στην αναβάθμιση της εμπειρίας γύρω από το Κύπελλο και στη δημιουργία νέων δράσεων και περιεχομένου για τους φιλάθλους