Το δρόμο για τις φυλακές προκειμένου να εκτίσει την ποινή του, αναμένεται να πάρει ο 55χρονος συγγραφέας Στέφανος Ξενάκης που συνελήφθη από τους αστυνομικούς του Αναζητήσεων, το πρωί της Δευτέρας καθώς σε βάρος του εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις για ακάλυπτες επιταγές, μη καταβολή εργοδοτικών εισφορών και μη καταβολή χρεών στο Δημόσιο.
Ο Στέφανος Ξενάκης, μετά και τη σημερινή μεταγωγή του στον Εισαγγελέα εκτελέσεως ποινών, αποφασίστηκε να οδηγηθεί στο σωφρονιστικό κατάστημα της Λάρισας προκειμένου να εκτίσει την ποινή του.
Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, η μεταγωγή του συγγραφέα από τα κρατητήρια του 7ου ορόφου της ΓΑΔΑ, αναμένεται να γίνει σήμερα αργά το απόγευμα ή αύριο το πρωί.
Σε βάρος του 55χρονου συλληφθέντα εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις με συνολική ποινή φυλάκισης οχτώ ετών και 11 μηνών για παράβαση της νομοθεσίας περί επιταγών, μη έγκαιρη καταβολή εργοδοτικών εισφορών και για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο.
Ειδικότερα, οπως αναφέρεται στο ενημερωτικό σημείωμα της ΕΛ.ΑΣ, «ο 55χρονος στο πλαίσιο της επιχειρηματικής του δραστηριότητας, ως εκπρόσωπος εταιρείας, εξέδιδε κατ’ εξακολούθηση ακάλυπτες επιταγές προς εξόφληση οικονομικών υποχρεώσεών της. Επιπλέον δεν κατέβαλε έγκαιρα τις εργοδοτικές εισφορές στους ασφαλιστικούς φορείς καθώς και τα χρέη του προς το ελληνικό δημόσιο».
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στην εποχή των συνδυαστικών προγραμμάτων, οι καταναλωτές δεν αναζητούν απλώς χαμηλότερες χρεώσεις, αλλά ολοκληρωμένες προτάσεις που βελτιώνουν την καθημερινότητα και τους κάνουν να νιώθουν ότι βρίσκονται στο επίκεντρο της εξυπηρέτησης.
Είτε είστε φανατικοί του camping είτε σκέφτεστε να το δοκιμάσετε για πρώτη φορά, το Simos Camping προσφέρει τις ιδανικές συνθήκες για να ανακαλύψετε έναν διαφορετικό τρόπο διακοπών. Με σύγχρονες εγκαταστάσεις, υψηλό επίπεδο οργάνωσης και όλες τις απαραίτητες παροχές.