Aστυνομικός εκτός υπηρεσίας εντόπισε «πορτοφολά», συλλαμβάνοντάς τον επ' αυτοφώρω, με τη συνδρομή συναδέλφων του. Η κλοπή σημειώθηκε, χθες το πρωί, στον Εύοσμο, όταν 43χρονος άρπαξε το πορτοφόλι και το κινητό τηλέφωνο από ανυποψίαστο πολίτη και προέβη ακολούθως σε εννέα ανέπαφες συναλλαγές, χρησιμοποιώντας χρεωστικές κάρτες του παθόντα.
Τις κινήσεις του παρακολουθούσε ο αστυνομικός (σ.σ.υπηρετεί στην Ομάδα ΔΙ.ΑΣ.), ο οποίος ενημέρωσε την Άμεση Δράση, ενώ ακολούθησε η σύλληψη του 43χρονου, παρά την σθεναρή αντίσταση που προέβαλε, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.
Το ξεχωριστό Open Day που θα γίνει το Σάββατο 25 Απριλίου 2026 αντλεί έμπνευση από σημαντικούς εφευρέτες και επιστήμονες, παρακινώντας τα παιδιά να ενεργοποιήσουν τη σκέψη, τη φαντασία και τη δημιουργικότητά τους.
Κάποια πράγματα τα θεωρούμε δεδομένα. Ένα προϊόν προσωπικής υγιεινής, μια μικρή πράξη φροντίδας, μια συνήθεια που επαναλαμβάνεται. Πίσω από αυτές τις στιγμές, υπάρχουν επιλογές που καθορίζουν το πώς μια εταιρεία βλέπει τον ρόλο της. Και για τη ΜΕΓΑ, η φροντίδα δεν σταματά στο προϊόν, συνεχίζεται όπου υπάρχει ανάγκη.