Νεκροί οι δύο Αμερικανοί αγνοούμενοι στη Μεθώνη - Εντοπίστηκαν με το αυτοκίνητό τους στον Ταΰγετο

Νεκροί οι δύο Αμερικανοί αγνοούμενοι στη Μεθώνη - Εντοπίστηκαν με το αυτοκίνητό τους στον Ταΰγετο

Το αυτοκίνητό τους είχε εντοπιστεί νωρίτερα -   Η αστυνομία που βρίσκεται στην περιοχή επιβεβαιώνει την ύπαρξη δύο σορών

zevgari-methoni-mak
Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση εξαφάνισης του ζευγαριού των Αμερικανών από τη Μεθώνη καθώς μετά τον εντοπισμό του αυτοκινήτου τους στον Ταύγετο σήμανε συναγερμός. 

Αμέσως μετά εντοπίστηκαν δύο σοροί που όπως φαίνεται ανήκουν στο ηλικιωμένο ζευγάρι Ντέιβιντ και Λουκρητία Ρόμπινσον που δεν είχε δώσει σημεία ζωής από τις 23 Ιανουαρίου και για την αναζήτησή του έχει κινητοποιηθεί ολόκληρος μηχανισμός.

Η κόρη του ζευγαριού, η οποία από την πρώτη στιγμή ήταν πεπεισμένη ότι οι γονείς της είχαν βάλει τέλος στη ζωή της , επιβεβαίωσε με ανάρτησή της στο Facebook ότι το ηλικιωμένο ζευγάρι βρέθηκε νεκρό.

«Τα πτώματα των γονιών μου μόλις βρέθηκαν στη βάση ενός γκρεμού. Δεν υπάρχουν άλλες λεπτομέρειες ακόμα. Θα χρειαστούν αρκετές ημέρες για να ανακτήσουν τα πτώματά τους, να αναγνωριστούν επίσημα και να εκδοθεί πιστοποιητικό θανάτου. Περισσότερες πληροφορίες όσο μπορώ, όταν μπορώ» έγραψε στην ανάρτησή της η κόρη του ζευγαριού.

IMG_1248




Όπως είναι γνωστό,  το ζευγάρι δεν είχε δώσει κανένα ίχνος ζωής απο τον Ιανουάριο, οπότε και η κόρη τους δήλωσε την εξαφάνισή τους. Σύμφωνα με φιλικά πρόσωπα της οικογένειας, η Julianna Robinso, η κόρη τους έχει ξεκινήσει να κινεί τις διαδικασίες για τη διαθήκη των γονιών της. Φίλος της οικογένειας είχε μιλήσει στο protothema.gr για την εξαφάνιση του ζευγαριού και είχε εκφράσει τους φόβους του για την τύχη τους αλλά και το σημείωμα που άφησαν για να το διαβάσει η κόρη τους, πάνω στο τραπέζι του σπιτιού, πριν εξαφανιστούν.

Κλείσιμο
«Ανησυχώ για την τύχη των δύο αγαπημένων φίλων μου. Ο Ντέιβιντ και η Λουκρητία είναι από τα πιο αγαπημένα κι ερωτευμένα ζευγάρια που έχω δει ποτέ, γεμάτοι όρεξη για ζωή. Τους θαύμαζα γιατί παρά τη προχωρημένη τους ηλικία, άφηναν ζωντανή τη φαντασία τους έκαναν διάφορα πράγματα μαζί. Όταν όμως η Λουκρητία παρουσίασε μια σπάνια παρενέργεια μετά τον εμβολιασμό της, την έκανε να λυγίσει ψυχολογικά και την ίδια και τον άντρα της. Παρουσίασε κινητικά προβλήματα η γυναίκα και είχε και άνοια. Θέλω να σας πω, ότι η αστυνομία βρήκε ένα σημείωμα πάνω στο τραπέζι όπου οι δύο γονείς απευθύνονταν προς την κόρη τους. Στο σημείωμα έγραφαν: «Θα σε αγαπάμε παιδί μου και να μην στεναχωριέσαι...''».

Έμεναν στην Ντάπια Μεθώνης

Το ζευγάρι είχε εγκαταλείψει την Αμερική και έμενε χρόνια σε δικό του σπίτι στην περιοχή Ντάπια Μεθώνης. Είχαν αποκτήσει φιλικές σχέσεις και με αρκετούς από τους μόνιμους κατοίκους. Φίλη τους από την περιοχή είναι και η γυναίκα που δήλωσε την εξαφάνισή τους., στις 6 Φεβρουαρίου στο Α.Τ της Καλαμάτας κι η οποία τους αναζητούσε τηλεφωνικά από τις 23 Ιανουαρίου. Η γυναίκα όσες φορές και αν τους κάλεσε δεν κατάφερε να τους εντοπίσει με αποτέλεσμα να επικοινωνήσει με την κόρη τους. Οι δυο τους αποφάσισαν να προχωρήσουν σε δήλωση εξαφάνισης.



Ειδήσεις σήμερα:

Η 23χρονη Ιφιγένεια ήταν μαζί με τον αρραβωνιαστικό της στο μοιραίο τρένο

Συνελήφθη η αδελφή του αρχηγού της Κόζα Νόστρα - Ο σκοτεινός ρόλος της 68χρονης

Φοιτητής από τους Λειψούς περιγράφει πώς έσωσε μάνα και μωρό μέσα από το βαγόνι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης